Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Off topic (https://forum.cdrinfo.pl/f5/)
-   -   Teksty nauczycieli (https://forum.cdrinfo.pl/f5/teksty-nauczycieli-33421/)

andrzejj9 08.04.2004 13:36

Cytat:

Napisany przez ZbigNieff
"to ze dziewczyny sie nie podniosly to rozumiem ale wy kur*a slonie
macie jaja z olowiu czy co?" ;)

Fajnego macie dziekana ;)

ZbigNieff 07.04.2004 21:37

dziekan na uniwerq powiedzial raz cos co pamietam do tej pory... z uwagi
ze byl starszym czlowiekiem to 3mał rygor - jak ktos przyszedl musielismy
wstawac i sie witac - wiecie pelna kulturka... i pewnego dnia powiedzial ze
przyjdzie na zajecia nowy wykladowca... i zeczywiscie wchodzi gosc ale
na 1 rzut oka byl on mlodszy od nas i nikt nie wstal i olal to... podszedl do
dziekana powiedzial pare slow a dziekan do nas powiedzial cos takiego:

"to ze dziewczyny sie nie podniosly to rozumiem ale wy kur*a slonie
macie jaja z olowiu czy co?" ;)

paja 07.04.2004 21:04

No właściwie jet to forma stalaktytu :D a my mamy krztaócącą szkołę i możemy na żywo obejrzeć przykłady :D

mr_spock 07.04.2004 18:55

Cytat:

Napisany przez paja
A to zdjęcie melarni o której to wspomniałem i słynnej zawiesiny "powrót króla" została nazwana !!

DRUGIEGO ZDJĘCIA NIE MUSICIE OGLĄDAĆ BO JEST TAM DZIWNY OBRAZEK (STARA MELA

:D
Mnie na geografi uczyli, ze to sie stalaktyt nazywa ;)

Tribunal 07.04.2004 15:41

Heh dobre te zdjeica:D

paja 07.04.2004 14:57

Ilość załączników: 2
A to zdjęcie melarni o której to wspomniałem i słynnej zawiesiny "powrót króla" została nazwana !!

DRUGIEGO ZDJĘCIA NIE MUSICIE OGLĄDAĆ BO JEST TAM DZIWNY OBRAZEK (STARA MELA

andrzejj9 06.04.2004 20:56

Cytat:

Napisany przez Tribunal
Heh a oglądałęś kiedys informacje? Tam było powiedziane ze w zakopcu miski(nie wiem czy brunatne ale jakieś takie srakpisiate napewno;)) normalnie se spacerują szlakami tirystycznymi spacerują w biały dzień.

Pamietam, jak bylem przez rok w Stanach. Wracam sobie ze szkoly, ide spokojnie osiedlowa uliczka i spotykam... idace grupka misie! :) W sumie siedem ich bylo, jeden duzy i kilka malych. Niespecjalnie sie mna interesowaly, to i ja nie zawracalem im glowy i zalowalem tylko, ze nie mam przy sobie aparatu. Potem dowiedzialem sie, ze to w miare normalne, chociaz takie bliskie spotkania (bylem od nich doslownie kilka metrow) sa juz dosc rzadkie i nie takie absolutnie bezpieczne. Ale czemu miski mialyby mnie nie polubic ;)

Edwardo 06.04.2004 20:53

zakopane to dla mnie wielka lipa. komercha nieprzecieta...
coz z tego ze spaceruja? skoro pijane to to i tylko kase za zdiecia wola?
jeszcze jaby se futra uprali, a oni mysla ze wyjda na szlak i kase beda zbirac od glupich turystow.
i w sumie dobrze mysla...
ale te miski moglyby byc troche bardziej trzezwe i czyste... chociaz z drugiej strony jak zimno jest to trza sobie chlupnac na rozgrzewke.
prawdziwe misiaki sa w kochanych bieszczadach... chociaz juz coraz czesciej przyjezdzaja tam drechole w malcach stuningowanych, albo "szefy" grandcheeroke pod krawatem i zlopia piwsko...

Tribunal 06.04.2004 20:40

Heh a oglądałęś kiedys informacje? Tam było powiedziane ze w zakopcu miski(nie wiem czy brunatne ale jakieś takie srakpisiate napewno;)) normalnie se spacerują szlakami tirystycznymi spacerują w biały dzień.

Edwardo 06.04.2004 19:42

hyhyhy, ano pod ochrona.
A wiecie gdzie w Polsce mozna spotkac misia, tzn niedziwedzia brunatnego? (oprocz zoo :P )
mnie sie udalo swierze slady napotkac. na szczescie do blizszego kontaktu nie doszlo.

Tribunal 06.04.2004 19:25

Zwłaszcza ze miski pod ochroną:p

Smartek 06.04.2004 18:08

hehe... no ale ja z 200kilowym miskiem wole nie walczyc :)
pozdro ;)

Edwardo 06.04.2004 16:56

skarzepyta:P

mnie jak pstrykal kiedys taki jede w ucho to go tez "psryklem"...
musil nosic wacik w nosie, bo mial krwotok...

Smartek 06.04.2004 16:42

haha... a ja dzisiaj.. siedze na lekcji sztuki... i ktos juz mnie z tylu 3 raz pstryknal (taki grubas :[) bolalo mocno wiec krzyknalem do pana: Prosze pana! On mnie pstryka...
Dostalem odpowiedz: Powiedz mu ze to nie ta opcja seksualna :/ :D :D
pozdro ;)

Tribunal 06.04.2004 15:47

Z ostatniej chwili kumpel zobaczył ten post i powiedział o swojej nauczycilece ot ten tekst:
jegonauczycielka od ruskiego, jak ktos nie odrobil pracy lub nie wspolpracowal na lekcji, mowila : "Nie ucz sie, bo mi laski nie robisz" :D

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 21:36.