![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
net został :)
Data rejestracji: 29.07.2003
![]() |
Teksty nauczycieli
No wiec paja w jednym z załozonyc przeze mnie topików(http://forum.cdrinfo.pl/showthread.p...4&page=5&pp=15) zaproponowął żeby załozyc topic o tekstach nauczycieli no wiec prosze bardzo:
OStatn tekst do mojej nauczeycielki sztuki ma xywe sztukas: J: Elo prosze pani! SZ ![]() *te chamy to ja i moja paczka |
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
niezwykły
Data rejestracji: 07.02.2003
![]() |
Markier firmy parkier
![]() "co dostałem ![]() W łeb dostaniesz" A tu hamskie strasznie 2 lata temu: k-kumpel n-nauzcycielka k-bla bla bla <gada> n-Kondrat ucisz się wstawiam ci jedynkę k-co? n-masz jedynkę k-Spierdalaj n-Słucham?! masz drugą k-*** ci w dópę n-chcesz trzecią i idę po dyrektorkę k-<wyszedł z sali> ![]() ![]()
![]() |
#3 |
Guru
Data rejestracji: 15.03.2002
![]() ![]() |
"podniecasz sie tym jak murzyn blaszką .. "
"osobiscie kalendarzyka nie polecam (antykoncepcja), sama nie używam i nie zamierzam, najlepsze i najpewniejsze są tabletki" wiecej teraz nie pamietam, ale niemam czasu jak cos przypomne... to .. bedzie ![]()
![]() |
#4 |
Recydywista - Wielokrotny
Zlotowicz
CDRinfo VIP Data rejestracji: 17.01.2003
![]() ![]() |
Wykladowca z algebry liniowej:
'Dowolny rownoleglobok jest kula, ale trojkat nie jest kula' 'Tak okreslona norma jest nieokreslona' no i na kiedys na koniec wykladu: 'Ten pomysl jest dobry, ale jest glupi' Wyklad z historii matematyki: 'Plemie (jakies tam) nie wiedzialo na czym polega rozmnazanie i dlatego oplacalo sie z nimi handlowac.' albo 'S... to byl taki antyczny Balcerowicz' |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Kocham Agnieszke T. !!!
Data rejestracji: 24.02.2003
![]() |
Ja miałem taką ****e z matmy wszyscy nazywają go Sum od wąsów.
Stawiał pałe na koniec roku i mówił "Robię to tylko i wyłącznie dla twojego dobra" Jak chciał objać kogoś to zrobił to: Robie zadanie i mam je rozpracowane na dwa sposoby żeby mieć jakieś wyjście na wypadek jak mu się niespodoba. Zostało mi już tylko postawić pare cyfr i miałbym wynik a ta szmata mówi: "Zetrzyj to to to samo jak chciałbyś dojść do Grajewa przez białaszewo (lokalne miejscowości), więc ścieram i robiedrugim- i co z tego już jestem na końcu a ta ****a znowu mówi źle. wiecie co on nazywa się Stefan Olszewski mieszka w Wojewodzinie. Ale to szmata... szkoda słów. PS. on postawił pałę nawet dla syna swojego brata (siostrzeńca) i koleś musiał zmieniać szkołę. Takiego **** to bym chyba rozszarpał na święta jakby mi się pokazał w domu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Team Member
![]() Data rejestracji: 14.05.2002
![]() ![]() ![]() |
Zalezione gdzieś w sieci
![]() ![]()
Podsłuchane na konferencjach:
Z dzienniczków:
Ostatnio zmieniany przez MacGyver : 05.04.2004 o godz. 18:52 |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
...niepoprawny marzyciel.
Data rejestracji: 25.06.2002
![]() |
ale dobre te wasze teksty...
u mnie bylo w gimnazjum (chamstwo bylo na maxa, w LO tego nie mam) N-Nauczyciel, K-Kumpel Lekcja sie zaczela...koles wchodzi spozniony... K-Witam wszystkich, sluchajcie kurde jaki gnoj byl... N-Jacek, chwila, nie zapomniales sie?Dlaczego sie spozniles i wypadaloby przeprosic za to K-Co?No poprostu autobus kurde mi odjechal. N-jak ty sie zachowujesz (gadal z kumplem innym) [mialem zachowanie na punkty 20pkt to bylo tak jak 1, 10 za spoznienie] N-Dostajesz -10pkt. K-Idz w *** N-CO POWIEDZIALES? K-On jest moj (pokazywal na dlugopis kumpla sciemniajac) N-DOBRZE SLYSZALAM, DO DYREKTORA!SAM IDZIESZ CZY CIE ZAPROWADZIC K-Teraz to ****a wypier*****j (Yankee -> slowo WYPIER... nie jest cenzurowane :ok: , koles wylecial...ale to bylo wielkie chamstwo...oczywiscie spalilem to bo to bylo inaczej...ale staralem sie podobnie.Nie lubie takiego chamstwa i takiej pewnosci siebie!!!! A nauczyciele... Matma - "trzeba to udowodnic tak jak bylo to kiedys udowodnione" Polski - "jasna jest ta niejasnosc prawda?"
![]() |
#8 |
Stary wypalacz
Data rejestracji: 02.11.2003
![]() |
III klasa LO. Fizyka.
n - niezrowozona nauczycielka (na dodatek w ciazy) k - kolega (luzak, gadula) n - filipku przestan gadac. k - dobrze, juz nie bede n - (po paru minutach) filip przestan gadac, bo cie zapytam k - (patrzac na zegarek) niestety nie zdazy pani, za chwile dzwonek n - FILIP DO ODPOWIEDZI !!!!!!! k - pani profesor, jestem nieprzygotowany, n - siadaj, pala Wszyscy mamy ubaw z tej scenki do dzis. PS. tekst dobrze nie oddaje sytuacji
![]() |
#9 |
niezwykły
![]() |
powiem jeszcze jedno z tekstami w szkole jest tak że często są śmieszne tylko na miejscu a jak się opowiada to często różnie wychodzi (więc wybieram te najmocniejsze)
był u nas w klasie 1 (wtedy były jazdy mieliśmy wychowawczynię co dało się jej na głowę wejść) był taki chlopak "pakalas" nie mył się śmierdział a my po nim jechaliśmy (choć często bylo mi go szkoda nigdy bym nie chciał codziennie dostać meliw pysk ![]() -prosze pani mogę się iść umyć a nauczycielka zrobiła oczy i prawie pawia puściła bo te żuchwy mu tak po włosach zwisały resztę w milczeni zostawiam znów hamskie heh ah ta szkoła a nigdy (najmłodsi forumowicze) nie wybierajcie się do 15 w wawie
![]() |
#10 |
..::Blue Machine::..
Data rejestracji: 12.11.2003
![]() |
co to sa żuchwy? czy nie przypadkiem dolna czesc czaszki u u czlowieka? to na czym sa zabki dolne osadone?
heh, dobrze ze ja chodzilem do normalnego LO, a w sumie nie do norlanego LO. bo pierwszy raz sie spotkalem z takim czyms, ze zero kocenia bylo, zero charchania na podloge, zero szturchania (no moze czasami), zero "ganiania" sie po szkole. nawet w wc nikt nie palil ![]() zawsze sie biegalo na wemblej (stadion kolo budynku Lo) na fajke ![]() a co mnie tez zdziwilo, malo znam szkol, w ktorych mozna bylo wychodzic na przerwy na dwor, poza mury szkolne. wogole moja szkola byla dziwna (w pozytywnym znaczeniu), butow nie trzebabylo zmieniac od wiosny do jesieni... a jak slysze od znajomych ze musza kapcie (klapki!) na bialej podeszwie nosic... to az mi sie smiac chce... |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
niezwykły
![]() |
Tak nazywa się w moej szkole melę (slinę)
wogóle są to - zuchwy, mele, zawiesiny(zaraz napiszę dlaczego) , alieny, kokony, już mi nic do głowy nie przychodzi ale jak przypomnę sobie to napiszę bo pamiętam ze swego czasu to dużo określeń było zawiesiny- Z kumplami wymyśliliśmy sobię melarnię czyli dolną część korytarza *(prawie nie ma tam nauczycieli) gdzie teraz gramy w piłkę (na przerwach bramki z plecaków piłka od tenisa) mój kumpel raz ocharchną i walną taką zieloną :ble: na sufit który jest tam dosyć nisko ![]() ![]() ![]() Heh zrobię zdjęcie "melarni" moze złapię jakąś starą zawiesinę Heh ale szczeniackie zabawy ale nie co w końcu to gimnazjum!!
![]() |
#12 |
..::Blue Machine::..
Data rejestracji: 12.11.2003
![]() |
paja!
apeluje! zmien szkole! jejku, co z tych ludzi sie teraz porobilo... no zeby slina tak bawila... ojoj, juz mi sie niedobrze zrobilo... dobrze, ze chociaz kupy nikt nie robi na srodku korytarza... |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
The Division Bell
Data rejestracji: 15.07.2002
![]() |
Ja mam taką babkę od biologii, że jak się odezwiesz to jedynka, za śmiech jedynka itp., wiadomo o co chodzi. No więc pewnego razu mamy lekcję o jakichśtam narządach jamy ustnej czy coś, i gościówa tłumaczy co ma komar, ale tłumaczyła to w sposób powodujący niebezpieczne skojarzenia.
"No więc jak wam zacznie ssać w dzień, to wiadomo, trzepniecie go, to przestanie ssać. Ale jak wam zacznie ssać w nocy, to już go nie trzepniecie, bo śpicie i nie wiecie, że on wam ssie" Cała klasa powstrzymuje śmiech, ja cały czerwony, koledze z ławki łzy pociekły, gość za mną zaczął jeść zeszyt żeby tylko się nie roześmiać. Po wyjściu z klasy przez pół przerwy to był taki śmiech, że aż nas uspokajali. Trzecia gimnazjum jakby co, więc wiadomo ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
niezwykły
![]() |
Tak takie małe dreski choć sam się dziwie sobie że przez te 3 lata nie stałem się takim pajacem jak reszta a 95% się staje kumpli nie poznaję ale niestety dobrzse że za ok.2 mc zmieniam ją (do Lo uciekam oby normalne było)
Ale mieliśmy plan by hafta (no zmusić się do żygnięcia) walnąć w melarni gdy nam jakieś dzieciaki tam się wbijały (by je odstraszyć) ![]() jej chora szkoła rzeczywiście
![]() |
#15 |
...niepoprawny marzyciel.
Data rejestracji: 25.06.2002
![]() |
[QUOTE=Edwardo]... wemblej (stadion kolo budynku Lo) na fajke
![]() ...QUOTE] Tez tak mowimy na boisko.Szacunek! ![]() oczywiscie znam duzo ludzi ubierajacych sie na sportowo (tylko bluza,dresowe spodnie) ale tu mowa o pseudo dresowo ubranych
![]() |
Opcje związane z dyskusją | |
Tryby wyświetlania | |
|
|