Powrót   Forum CDRinfo.pl > Różne > Off topic

Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom.

Witaj Nieznajomy! Zaloguj się lub Zarejestruj

Zarejestrowani użytkownicy mają dostęp do dodatkowych opcji, lepszej wyszukiwarki oraz mniejszej ilości reklam. Rejestracja jest całkowicie darmowa!

Opcje związane z dyskusją Tryby wyświetlania
Prev Poprzedni post   Następny post Next
Stary 17.01.2006, 19:44   #4
ro29
Guru

Data rejestracji: 27.01.2005
ro29 niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
Witam !
Dzięki za opinie oraz linki @Dorian (przeglądałem różne strony, ale akurat na te nie trafiłem).
Telefon jest - można by rzecz - taki sobie. Jeśli np. dałbym za niego powiedzmy ze 110 zł (podejrzewam, że coś około tej kwoty kolega wymyśli) - to np. w tej cenie z nowych aparatów (zestawy na kartę) - raczej dostanę jeszcze prostszy - np. Motorola C116, C200 czy Sagem myX-1 Twin lub Trio itd. (wziąłem te modele z aktualnej oferty Simplusa).
A w zbliżonej cenie też trudno znaleźć na Allegro - czy gdzie indziej - znacznie lepszy model (za około 200 zł to już na pewno).
A tutaj zaletą była by na pewność 100% pewność pochodzenia
W sumie to tylko mnie drażni w nim, że trochę krótko trzyma bateria (choć co za problem częściej ładować) - no i to dziwne - że ma kolorowy wyświetlacz, ale bez MMS'ów.

Wadą jest niby simlock (choć można go zdjąć przecież ) - choć może i kupiłbym startet POP/Orange - choć Simplus ma niby lepszą ofertę - ale tak naprawdę to dużej różnicy nie widzę (szczególnie, jak się nie dzwoni za dużo).

Pozdrawiam
ro29

ro29 jest offline   Odpowiedz cytując ten post

Twoje uprawnienia: