![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
![]() |
#1 |
Guru
Data rejestracji: 26.04.2002
![]() |
simlock na ten telefon to ok 20-30 zł,wiec nie taki duzy koszt.
jak widze zalezy ci na pochodzeniu-bierz go, przynajmniej ejstes pewny ze uzywala go zona....a na allegro co drugi tel jest tak opisany, co malo keidy jest zgodne z prawda, chyba ze te panie maja czeste ataki zlosci i rzucaja telefonami ![]() jako twoj pierwszy tel sie nadaje swietnie, apetyt rosnie w miare jedzenia,ale mysle ze ten model cie dlugo zadowoli. ![]() |
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 | |||
Guru
Data rejestracji: 27.01.2005
![]() |
Witam !
Cytat:
Choć w sumie jak patrzyłem na ceny i ofertę zarówno Simplusa jak i Orange GO (POP'a) - to, nie wiem który lepszy - chyba przewagą Plusa jest łatwiejsze wysyłanie sms'ów z internetu - a ceny to tak zbliżone .. Cytat:
![]() ![]() A co do rzucania - mhhh - kobieta jak kobieta - czasem swoje nastroje ma - ale raczej nie był on rzucany itd. - a fakt, że ma trochę rysek na spodzie obudowy - po prostu lądował luzem w torebce itd. Cytat:
![]() Zobaczymy, co kolega wymyśli (mam nadzieję, że już jutro) - co do ceny ![]() Pozdrawiam ro29 |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Guru
Data rejestracji: 26.04.2002
![]() |
Cytat:
to zalezy gdzie mieszkasz. w 1 miejscu zaplacisz za to 10 zł a w innnym 30. a jak ktos juz powiedzial-zdjema ci za free ![]() nie godze sie tez z tym ze to era\heyah ma najlepsza bramke. wg mnie ma ja orange. myslalemze simplus-ale skoro mowicie ze z kablowek sie nie da wysylac, to byc moze to jest prawda. a era? 10 sms/dzien i 1 mms to malo. a do orange'a mozesz napisac bodajrze 20 sms'ow do 1 uzytkownika /dzien. i ich bramka jest o tyle fajna, ze mozesz oczekiwac tam na odpowiedz. przydatna funkcja. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Team Member
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 20.06.2000
![]() |
Cytat:
@nimal: generalnie zdecydowanie nie warto kupowac telefonu w zestawie startowym w prepaidzie, i to niezaleznie od operatora. Ceny sa tam przesadzone, i to sporo. Np ostatnio widzialem Nokie 1600 (telefon, ktory nie ma nic poza kolorowym ekranem i beznadziejna polifonia) za 269zl. W komisie mozna kupic za te pieniadze nowy, nieuzywany Nokia 3100 (tel o 2 klasy lepszy od 1600) a moze nawet 3120 (to samo co 3100, tylko z ladniejsza, metalowa obudowa). Kolejny przyklad: LG B2050 w zestawie startowym kosztuje 299zl. Komisy skupuja te telefony (zupelnie nowe, nieuzywane) za 160-170zl. Czyli przypuszczam, ze moznaby je kupic za ok 200-210zl. Proponuje daleko idaca ostroznosc, bo zestawy startowe (i ogolnie ceny aparatow u opow) to ostatnio zdzierstwo w bialy dzien.
![]() |
![]() |
|
|