![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
|||||||
| Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
|
#106 | |
|
-=| GodFather |=-
Data rejestracji: 30.04.2003
![]() ![]() |
Cytat:
. mam tego SE juz pol roku i powoli mi nawala joy, ciezko chodzi "w dol". Po za tym nie mozna wylaczyc dzwieku cykniecia aparatem.Jest jeszcze jedna wada o ktorej nie jest napisane. SE k700i ma taka klapke gumowa, ktora zaslania wejscie pod ladowarke, zestaw "handsfree" - sluchawki itp. i jezeli chodzi o dluzsze uzytkowanie (u mnie to zaczelo sie robic juz po 3-4 miechach) to ta klapka sie wygina do tego stopnia ze przy jej zamknieciu po prostu odstaje i wyglada to malo estetycznie zeby nie powiedziec brzydko i wku*wiajaco ![]() Telefon jest faktycznie swietny jezeli chodzi o intrerfejs i generalnie obsluge i naprawde mozna smialo go polecic, jednak ja sie bede po woli staral go zmienic, ale chyba na cos podobnego. No chyba ze uda mi sie dorwac po znajomosci SE W800i albo Nokie 6230i - zej*bisty telefon!
|
|
|
|
|
| #ads | |
|
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
|
|
|
|
#107 |
|
Wiszę sobie ...
Data rejestracji: 16.10.2004
![]() ![]() ![]() |
K 750i i W 800i to te samew telefony , roznia sie tylko softem ...
DVD-RW SAMSUNG 182-M BLACK OEM MEMORANDO - UZYTKOWNIK, KTOREGO DLA DOBRA WLASNEGO, DOBRA WLASNYCH PIENIEDZY I DOBRA WLASNYCH NERWOW NALEZY OMIJAC SZEROKIM LUKIEM "One World, One Web, One Program" Microsoft slogan "Ein Volk, Ein Reich, Ein Führer" Adolf Hitler |
|
|
|
|
|
#108 | |
|
-=| GodFather |=-
Data rejestracji: 30.04.2003
![]() ![]() |
Cytat:
i to jego mam mozliwosc zalatwienia po znajomosci a nie k750i
Ostatnio zmieniany przez czero : 10.02.2006 o godz. 12:46 |
|
|
|
|
|
|
#109 |
|
Forumator
Data rejestracji: 07.12.2004
![]() |
Nokia 6230i z wyglądu fajna,ale bateria trzyma tylko 2 dni,więc jeszcze gorzej niż w SE,ja też chyba będe się rozglądał za jakąś Nokią.
|
|
|
#110 |
|
Wiszę sobie ...
![]() ![]() ![]() |
jak dla mnie se 750i wymiata wygladaem
BLACK rulez Dzisaj jade do plusa ... jak wszystko pojdzie po mojeje mysli to o 15 wroce z SE ;] pozdro ;0
DVD-RW SAMSUNG 182-M BLACK OEM MEMORANDO - UZYTKOWNIK, KTOREGO DLA DOBRA WLASNEGO, DOBRA WLASNYCH PIENIEDZY I DOBRA WLASNYCH NERWOW NALEZY OMIJAC SZEROKIM LUKIEM "One World, One Web, One Program" Microsoft slogan "Ein Volk, Ein Reich, Ein Führer" Adolf Hitler |
|
|
|
|
|
#111 | |
|
HDmaniak
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 20.10.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
mi tez obudowa k750i bardziej sie podoba od w800i, powazniejsza, a nie jakies tam kolorki pomaranczowo-biale razace w galy ![]() zreszta - te telefony roznia sie tylko softem i obudowa, a i to i to mozna zmienic.. ![]() pozdro
|
|
|
|
|
|
|
#112 |
|
Wiszę sobie ...
![]() ![]() ![]() |
i napisem walkman za ktory placi sie kilkaset $ więcej
|
|
|
|
|
#113 |
|
Wiszę sobie ...
![]() ![]() ![]() |
No wiec tak
okazalo sie ze telefon bedzie brany na firme ... i oczywiscie wszystkie zaswiadczenia musza byc orginalne co przedluza okres czekania do 2 tyg zanim takie dokumenty wydzadza z urzedu miasta ;/a co najlepsze cena telefonu obanament 100 zł cena telefonu 299 abonamet 50 zł cena 730 no nic tylko czekac .... blech .. pozdro
|
|
|
|
|
#114 | |
|
Team Member
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 20.06.2000
![]() |
Cytat:
takich mamy w salonach konsultantow - nikt nic nie wie Plus to jeszcze nic, w Orange to dopiero kazdy mowi co innego...
|
|
|
|
#115 | |
|
Guru
Data rejestracji: 27.01.2005
![]() |
Witam !
Cytat:
Ponieważ telefon, który nabyłem ma jeszcze gwarancję - więc zdejmowanie simlocka wiązało by się raczej z jej utratą (z tego co mi wiadomo). A że simlock jest na IDEA/ORANGE to wybór nie był zbyt duży. Chciałem wziąść POP'a - bo troszkę lepsza oferta (i zawsze można zmienić na Orange) - ale akurat nigdzie w okolicy nie mieli ich starterów - więc kupiłem Orange GO ... Wiem, że to nie jest idealny wybór - zarówno jeśli chodzi o ceny jak i "otoczkę" - ale z wymienionych względów wyboru za dużego nie miałem - a patrząc na to ile będę dzwonił i pisał sms'ów - to tak tragicznie nie jest - szczególnie, że do sms'ów zawsze jest jeszcze Internet.Na pewno masz dużo racji @mallow, że oferta TAK TAK jeśli chodzi o ceny (szczególnie po 4 i 8 miesiącach), a także tzw. oferty dodatkowe - wybrane numery itd. - jest dobra - tylko ta otoczka tej firmy - jakoś to mi spłaszcza tą ofertę - wiem, że niby to dla zwykłego użytkownika nie ma znaczenia - ale mnie to irytuje jakoś. W sumie gdybym miał telefon bez simlocka to wziąłbym chyba Simplusa - mam najwięcej znajomych w tej sieci - ale z wymienionych względów raczej nie mogłem... A jak po czasie stwierdzę, że mi za drogo i wykorzystuję te limity przez 3 miesiące - to zmienię sieć (oczywiście zdejmując simlocka) - na szczęście dzisiaj jeśli chodzi o koszty to są one bardzo niskie (to nie to co kiedyś - zestaw startowy po 150 zł (w tym tylko 50 zł na rozmowy )A co do telefonu - ogólnie jestem raczej zadowolony - można by rzecz że go poznaję. Oczywiście problemy się już pojawiają. Po pierwsze - szybko mi spada moc akumulatora - od ładowania minęło dopiero około 26 godzin i już mam tylko połowę - co prawda trochę się nim bawiłem - więc może przez to - bo dzwoniłem może trzy razy po parę sekund i 3 sms'y, oraz było kilka głuchaczy ... Byłby sens sformatować ten akumulator jakoś ? Ma 8 miesięcy . Kuzynka też niedawno kupiła używaną Nokię i po pewnym czasie dłużej jej aku zaczął trzymać - więc może przez to, że ostatnio nie była używana ? Ale mam większy problem - poprzedni użytkownik (a raczej jego Mama) zapomniał kodów PIN, PIN2 i kodu telefonu. To powoduje, że nie mogę ich zmienić, a także wejść do pewnych opcji Coś już próbowałem, ale nic - niby nie były wprowadzone - ale wtedy nie pytałby mnie o nie przy chęci zmiany ? Najgorsze, że wykorzystałem już po dwie opcje ... Z tego co wiem kod PIN mogę chyba zablokować bo mając PUK z zestawu startowego to da się go odblokować ?? Jeśli ktoś byłby w stanie coś mi doradzić ...chętnie posłucham - dla mnie to ważne bo jak mieć telefon i nie móc w pełni go użytkować itd. Wiem, że może w codziennym użytkowanie nie jest to takie istotne - ale zawsze ... Pozdrawiam ro29 |
|
|
|
|
|
|
#116 |
|
Koordynator
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 03.03.2003
![]() |
No z kodem telefonu to bedziesz mial niemaly problem... jezeli nie byl zmieniany, to poszukaj w instrukcji jaki jest fabryczny (o ile sie nie myle mozna sie mylic dowoli
). Ale i na to sa rady, nie wiem jak w Semensach, ale w nokiach sa na kod aparatu jakies magiczne sztuczki . Z PIN i PIN2 nie ma problemu, bo byly one dolaczone do staretera, sa przypisany karcie SIM a nie aparatowi telefonicznemu. PS. Zycze jak najszybszej emigracjo do Ery ![]() Pozdro!
|
|
|
#117 | |
|
Guru
Data rejestracji: 27.01.2005
![]() |
Cytat:
Więc tak - PIN zmieniłem korzystając z PUK, który był z kartą SIM. Niestety nie udało się to z SIM2 - chciał PUK2 i mam zablokowanego PIN2 A co do kodu telefonu to mam jeszcze jedną próbę i boję się coś ruszać ... ro29 |
|
|
|
|
|
|
#118 |
|
Team Member
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 20.06.2000
![]() |
koniec swiata, sa jeszcze tacy ludzie ktorzy kupuja najgorsza oferte w najgorszej sieci...
simlock to najprostsza wymowka, w razie potrzeby skorzystania z gwarancji mozna go spowrotem zalozyc
|
|
|
#119 |
|
Wiszę sobie ...
![]() ![]() ![]() |
Smartek pisałes cos ze nie da sie wyłaczyc dzwieku aparatu ... nie wiem czy to działa ale jak mozesz to sprawdz ;]
"michał - ...neoplus.adsl.tpnet.pl 2006-01-24 19:37 Głos przy robieniu fotek można wyączyć przez włoczenie trybu cichego"
|
|
|
|
|
#120 | |
|
HDmaniak
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 20.10.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat: