![]() |
Nokia 3200 pojawila sie w ofercie Ery za 99pln netto przy taryfie Moja 40 :)
Tez ma aparat wbudowany, a technologie nawet lepsza niz moja 6100, np xhtml, wiecej pamieci... |
Ilość załączników: 2
Zgodnie z obietnica - zdjecia nowego M65
|
Cytat:
W salonie tez mi w sumie dziewczyna mowila, ze to calkiem niezly telefon, ale ta stylistyka... Nie, zdecydowanie nie! :) Przy okazji - dlaczego raz umieszczane obrazki od razu sie wyswietlaja a czasami dolaczaja jako zalaczniki? Kwestia rozszerzenia? Wydawalo mi sie, ze dalem takie same. |
pewnie automat sam ustala <np ze wzgledu na wielkosc obrazka>
obecna promocja Ery jest zwyczajnie NIEKORZYSTNA, na Twoim miejscu wzialbym jakies Heyah na przeczekanie az bedzie cos lepszego <warunki>, a za 1-2 miesiace podpisywal umowe :) z tym, ze nie jestem Toba ;) <tez kupilem w Erze, ze znizka na rok w wysokosci 33pln> |
Cytat:
Ale zrobie to inaczej, napisze do Ery maila i przedstawie sytuacje. Juz tak kilka razy robilem i zawsze udawalo mi sie dostac indywidualna znizke. Jezeli Erze zalezy jednak na klientach, to moze rowniez mi cos zaproponuja. Zobaczymy :) |
Cytat:
|
Cytat:
|
ja mam ten tel już od listopada :) super, mnóstwo patchy itp na www.siemensinfo.pl www.fks.pl www.siemensiak.pl z aparatem mam i robi całkiem przyzwoite fotki, nie spotkałem tel innego ażeby tak dobrze fotki wychodziły jak na tel oczywiście :) nie narzekam. oprogramowanie do siemensa za free, wsparcie w postaci nowego oprogramowania do tel też za free dostępne na www siemensa. jakbym teraz brał new tel to tylko siemensa :)
|
A M65 będzie w sprzedaży dopiero na lato, tzn w okresie wakacyjnym. Niedawno była jego premiera.
|
Cytat:
|
Cytat:
Tym bardziej zaczynam zastanawiac sie nad Plusem. Te 400 minut o jednak o kazdej porze i ta promocja jest o niebo bardziej atrakcyjna niz ta w Erze. Tylko, ze ja jednak wiecej znajomych mam w Erze. Rodzina tez w niej jest. Hm.... |
A jaki soft potrzebujesz do Siemensa? Moge podesłać. Mam tego mnóstwo.
|
Cytat:
A jak juz bede mial to coz, sam nie wiem... Na pewno na poczatku bede sie chcial pobawic melodyjkami i tapetami, moze jakimis animacjami. Lubie to robic na komputerze, wiec pewnie na komorce rowniez bedzie mnie bawic :) Do tego moze z kilka gierek. Na pewno mam ochote na Prince of Persia, a poza tym jakiegos Boulder Dasha... Ale to tylko takie spekulacje, bo telefonu jeszcze nie mam (chociaz pewnie w tym tygodniu umowe podpisze). A tak ogolnie to ile to wszystko zajmuje? I co tam wlasciwie jest (tapety, melodyjki, gry?)? |
czym wy się przejmujecie ja mam Siemensa M55 i jedyny problem jaki z nim mam to to że czasem tak mocno zwalnia że szok!!
a diodka wystarczy wejść w opcje i tam w ustawieniach diodek wyłaczyć opcję łączenia z siecia!! będzie tylko się świcić jak bedzie ktoś dzwonić!! |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 00:34. |