![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
odgrzewany user
Data rejestracji: 20.10.2001
![]() |
prosze o pomoc elektronika(?)
Witam,
Mam problem z moim radiem chodzi o samochodowy odtwarzacz sony active black panel. Mam do niego pilota rmx2s(dzojstick) oraz rmx96(podczerwień). Odłączyłem go zeby sprawdzic inne radio ktore kupiłem na allegro. Po kilku godzinach podpiąłem go znowu i przy probie otwarcia panel słychać tylko pi(normalny dzwięk przy naduszaniu klawisza to właśnie owo piknięcie.) Zewnętrzny kolorowy wyświetlacz sie wygasza, widać jak wewnętrzny się podświetla na niebiesko, ale zamiast uruchomic silniczek i otworzyc panel słychac 2 razy pi i radio gra dalej a zewnętrzny wyswietlacz sie uruchmia.Moje podejrzenie uszkodzony silniczek lub przewod...Ale skąd radio by wiedziało że w takiej sytuacji piknac i grac dalej?Przerwany obwod? nie słychac zadnych trzaskow czy brzeczenia silniczka, Nie mozna tez włączyc pilotem cd mimo ze w srodku jest płyta (gra tylko radio) Reset radia nie pomaga, odłączanie i podłączanie rownież. Wczesniej było ok, wiele razy rozłączałem, Radio nie zostało uderzone. Czy to moze byc jakis błąd systemowy radia jesli takie cos istnieje. Proszę o pomoc. Osoba ktorej wskazowka okaze sie skuteczna otrzyma niespodzianke w podzięce. Damian Cos jest niezrozumiałe pytać!!!
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
|
|