![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Gość
|
Ltr -52327s Qs09 -> Qs0c
Wiec jestem szczesliwym posiadaczem tego napedu i jak prawdzywy zapaleniec od razu po montarzu zabralem sie do poszukiwan nowego firmware - znalazlem qs0c - ale nieoficjalny i nie wiem czy jest sens updaetowac.
czy ktos to zrobil i co sie zmienilo?? - jakis safedisk puscil czy co?? i czy ma ktos z was dzialajacego linka do qs09 - bym sobie sciagnal tak na wszelki wypadek i jak wyciagnac bina z tego exeka?? kurna zamiast 52327s wstukalem niechcacy 50327s ![]() czy zmienilo w moim lite-on'ie mam taki myk ze nero info tool i nero mowi mi ze predkosc zapisu max 48?? czy ten firmware cos zmieni ?? i czy tak powinno byc?? no ja sie nie czepiam ale zeby oprogramowanie dostarczone do dev'a nie bylo sprawne to jest blad nero info tool z netu tez nie teges(mowi to samo ze max to 48x) czy to przez aspi??(ten problem juz rozwiazalem ahead WNASPI32.DLL -> system32) ale co z tym firmware'm? pozdro Ostatnio zmieniany przez przemo_one : 21.11.2003 o godz. 01:53 |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Pilot oblatywacz
Data rejestracji: 12.05.2002
![]() |
QS0C nie polecam juz lepiej zaladuj QS0B, albo
wcale nie zmieniaj jesli nagrywasz sporo na cdrw. QS0B poprawia zapis na cdr ale pogarsza na cdrw. A co do infotoola - moze masz stara wersje?? I dlatego wskazuje 48x
![]() |
|
|