![]() |
faktycznie - pogrzebalem w necie i ponoc najnowszy nr Thorgala to 27, w tym roku raczej nic juz nie wyjdzie, bo Rosinski maluje co innego
|
Cytat:
A Lobo tez jest fajne. Powinienes sie w Stanach wybrac do jakiegos sklepu komiksowego i zobaczyc, ile tego tam jest :) Pamietam, ze kupilem sobie nawet jeden numer Lobo Duck ;) W sumie calkiem niezle, wlasciwie to stary dobry Lobo tylko, ze jako kaczka. I fajne rysunki :) |
hiehiehie, a jak ja się chciałem powymieniać filmami to mi posty pokasowano...
widocznie jak się moderator wymienia to co innego... |
ostatni thorgal to "barbarzyńcy" zarówno w polskim jak i oryginalnym francuskim wydaniu, nosi on numer 27 - http://www.thorgal.com/index2.html
a tak na marginesie thorgal to cienias pozdro, Marcin |
witam
Nimal: niestety ale ostatni numer thorgala jaki posiadam to 27 wiec nie bede mial nic dla Ciebie zreszta tak jak koledzy wczesniej wspomnieli pozniejsze numery nie istnieja |
juz wiem - wczesniejszy post Sida wprowadzil troche zamieszania ;) dzieki
|
jak sie jest napitym to 24 zamienia sie w 42 - bywa... potem zapomnialem na smierc ze sie tu odzywalem :D
przepraszam chlopaki - dla mnie wazna nowosc ze trzeba bedzie sie przespacerowac po jeszcze 27-24 (kto pomoze?) numey thorgala... |
no problem Sid, moge podeslac :)
|
ja mam papierowe - i tego chce sie trzymac :)
ale za propozycje dziekuje bardzo jedyny komiks dla ktorego zdradze te zasady to lobo... choc bardzo, BARDZO niechetnie... |
Cytat:
:) |
Cytat:
a ten "lobo" to co za koleś ?? i kto to zrobił i kiedy ?? i gdzie ?? pozdro, Marcin |
AAAAAAAA... Lobo to ten koles z mojego avatara - 10000% cynizmu - komiks legenda
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 15:35. |