Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Off topic (https://forum.cdrinfo.pl/f5/)
-   -   Thorgal - gdzie znaleźć ? (https://forum.cdrinfo.pl/f5/thorgal-gdzie-znalezc-28020/)

rcobex 25.11.2003 09:17

Cytat:

Napisany przez wolfdog
mam kilka cd z komiksami, duzo polskich, tylko potrzebuje chwilke wieczorem coby sprawdzic co tam jest dokladnie ale thogale sa prawie wszystkie (tzn bez ostatnich 2 numerow) ale to nie problem bo mam wszystkie orginaly

Bede wdzięczny za jakąś wymienkę, mam troche nowych filmów więc jeśli oglądasz to możemy się wymienić.

wolfdog 25.11.2003 09:14

mam kilka cd z komiksami, duzo polskich, tylko potrzebuje chwilke wieczorem coby sprawdzic co tam jest dokladnie ale thogale sa prawie wszystkie (tzn bez ostatnich 2 numerow) ale to nie problem bo mam wszystkie orginaly

rcobex 25.11.2003 01:07

Bardzo chętnie się z kimś wymienię, lub kupię po prostu. Na "osiołku" Thorgale są ale dostępność praktycznie zerowa. Interesują mnie tylko wersje w naszym języku. Jeżeli ktoś reflektuje na wymiankę to proszę o info.

nimal 25.11.2003 00:51

THX Sid za info - bede szukal ;)
ktos ma 28 i w gore?

-Sid-The-Rat=> 24.11.2003 23:05

ostatni komiks ktory mam to numer bodazje 42.. historie tam sa juz tak zakrecone ze momentami tesknilem do pierwszych numerow...

nimal 24.11.2003 22:52

Thorgale czesci 1-27 sa na osloskopie lub na osiolku (razem 209 687 334 bajtow)
BTW: sa dalsze czesci czy to juz wszystkie?

sayan 24.11.2003 22:46

dodatkowo mam jeszcze

AIS, Kajko i Kokosz, Rork, Szninkiel, Tytus, Romek i Atomek, Wieczna Wojna i Y(H)ans

ThanatoS 24.11.2003 22:25

Hmm, mam Thorgale, ale wersje elektroniczne tych co nie mam w wersji drukowanej. Mam tez AIS, Kajkow i kokoszow rowniez, YANS'a rowniez.

-Sid-The-Rat=> 24.11.2003 22:23

jakby ktos mial Lobo to skalam swoje rece skanem komiksu...

KarolluZ 24.11.2003 22:17

ja przyłączam się mówiąc, że gdziś miałem chyba jakiś THORGAL CD... jak sama nazwa wskazuje były tam prawie wszystkie Thorgale zeskanowane i gotowe do czytania. Profesjonalna robota. Jednak ostatnio dościągałem kilka albumów, bo czasami jeszcze ukazują się nowe. Jest to po prostu komiks za którym szalałem w dzieciństwie i z przyjemnością do tego wracam :).

Sayan dobrze mówił... ostatnio [kilka miechów temu] ściągałem jakieś nowe albumy z osiołka. Polecam :).

Co do innych komiksów to musiałbym poszukać, bo napewno coś mam... bodajże "Kajko i Kokosza", Szninkiela.... i pewnie coś jeszcze.

sayan 24.11.2003 22:11

mam troche tego ...

sam THORGAL zajmuje 185Mb.. jesli, jakas wymiana Cie interesuje PM !

jest tego troche na eMULE, swego czasu na www.osiolek.com

rcobex 24.11.2003 21:58

Thorgal - gdzie znaleźć ?

Troche z innej beczki, swego czasu, dawno temu, czytałem sporo komiksów. Do moich ulubionych zaliczał się "Thorgal", później "Yans", czy jest jakaś fajna stronka gdzie można ściągnąć lub poczytać w/w komiksy ? Oczywiście całe, nie jakieś "prewiew". Dawno to było, a tak jakoś mi się przypomniało.....

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 06:22.