![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
|||||||
| Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
|
#1 |
|
Guru
Data rejestracji: 28.12.2002
![]() |
TIGER vs Tiozzo
No i niestety sie stalo ... Nasz Mistrz przegral w 6 rundzie przez nokaut. Kompletnie sie tego nie spodziewałem. Szkoda go. Ciekawe czy bedzie kontynuowal walki ... oby TAK !!
|
|
|
|
| #ads | |
|
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
XV1100
Zlotowicz
![]() Data rejestracji: 19.02.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Widac bylo ze nie mial koncepcji na Tiozzo, tak jakby juz nie te ruchy, nie ten refleks co kiedys. Za duzo ciosow przyjmowal, za malo atakowal albo nie dokanczal no i zle sie to skonczylo, a szkoda bo kibicowalem Tygrysowi.
|
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Forumator
Data rejestracji: 04.04.2004
![]() |
Cytat:
zaczynał atakować i po 3 zadnych cisach wycofywał się - a nie potzrebnie wystarczyło dobrze dokończać akcje.......w sumie to po 3 rundzie było widać że jedyny sposób na wygrana Tygrysa to nokaut (wygrana na punkty raczej nie wchodziła wgrę)..........no trudno ale i tak dla mnie bedzie Mistrzem !!!
|
|
|
|
#4 |
|
Niezarejestrowany
Data rejestracji: 16.04.2002
![]() |
napewno sedziowie oszukali z tym nokautem
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Wyjadacz ;)
Data rejestracji: 19.07.2002
![]() |
kiedyś musiał dostać łomot ,to nie Terminator, nie jest ze stali, Tiger to tylko człowiek, nie maszyna, chociaż często boksował jak napierd...jący automat.
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Merry F****** Christmas
Data rejestracji: 22.10.2002
![]() |
walke skonczylem ogladac na tym, jak michalczewski chodzil w szatni smarkal i plul na podloge, a potem rozcieral to butem
|
|
|
#7 | |
|
Wyjadacz ;)
![]() |
Cytat:
|
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Wymiatacz
Data rejestracji: 27.07.2004
![]() |
tak to juz jest, juz w pierwszej rundzie byla widoczn duza przewaga Tiger mial twarz poobijana a on prawie nic, w 4 rundzie mylslalem ze sie odrodzil dobrze go lał ale niestety...zycie jest brutalne..ale otowrzy szkole boksu i tez bedzie kase walil
szkoda a moglo byc tak pieknie...
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Calibra is the best!!!
Data rejestracji: 06.07.2004
![]() |
no nareszice. Wcale go nie załuje. Przeciez on ma juz 37 (chyba) lat. Czas na emeryture. A tak na marginesie to przerżnął bo walczył pod polską banderą :-) a jak walczył jako niemiec to wygrywał. Chyba nas nie lubią :-)))
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
Capo di tutti capi
Data rejestracji: 24.09.2002
![]() |
Witam!
Jerry bzdury gadasz bo wygrywal rowniez reprezentujac Polske... Swoja droga koniec Michalczewskiego nadszedl wraz z jego 49 walka i dziewie sie, ze w ogole podjal sie tej 50... powinien zakonczyc kariere i pewnie tak zrobi. To juz nie jest ten Darek co kiedys... nie ma pewnosci siebie, nie atakuje, nie zadaje ciosow, nie konczy akcji - ogolnie powinien sie zajac ta brzydka blondyna i interesami, a nie walka z kozakami, jakim niewatpliele jest Tiozzo. Dobry Darek byl ale sie skonczyl.
|
|
|
#11 |
|
Wyjadacz ;)
![]() |
fantastyczne zdjęcie z walki...:
http://sport.onet.pl/554,20,galeria_media.html |
|
|
|
|
|
#12 |
|
Na emeryturze
Data rejestracji: 27.02.2004
![]() |
Szkoda, szkoda, ale kiedys musial nadejsc ten dzien. Tyle lat nas godnie reprezentowal i chwala mu za to. Dla mnie i tak "Tiger" i "Diablo" sa najlepszymi polskimi piesciarzami
|
|
|
#13 |
|
Wymiatacz
Data rejestracji: 27.07.2004
![]() |
ja mysle ze ta pierwsza walka byla nieslusznie przegrana a nieszczescia chodza parami, ale chyba gorzej nie bedzie wiec moze byc tylko lepiej,...ostatnio jakos polscy sportowcy daja ostro ciala juz nie ma z czego sie cieszyc
|
|
|
|
|
|
#14 | |
|
Kocham Agnieszke T. !!!
Data rejestracji: 24.02.2003
![]() |
Cytat: