Powrót   Forum CDRinfo.pl > Różne > Off topic

Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom.

Witaj Nieznajomy! Zaloguj się lub Zarejestruj

Zarejestrowani użytkownicy mają dostęp do dodatkowych opcji, lepszej wyszukiwarki oraz mniejszej ilości reklam. Rejestracja jest całkowicie darmowa!

Odpowiedz na post

Opcje związane z dyskusją Tryby wyświetlania
Stary 14.02.2008, 09:22   #1
Air
.:Obey Your Master:.

Data rejestracji: 18.12.2003
Air zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Cytat:
Napisany przez andrzejj9 Podgląd Wiadomości
Zobaczyłem dzisiaj w kiosku idąc do pracy. Nie miałem czasu, żeby przejrzeć, ale na pierwszy rzut oka wygląda ciekawie. Może będzie coś ciekawego.

Jedyny link jaki znalazłem, na stronę wydawnictwa jeszcze nie dotarłem:

http://mediacafepl.blogspot.com/2008...zyzn-ukae.html
http://www.topgear.com.pl/
Air jest offline   Odpowiedz cytując ten post

#ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec

Data rejestracji: 29.12.2008

CDRinfo.pl is online  
Stary 15.02.2008, 08:57   #2
andrzejj9
the one
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 08.12.2002
andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>
Cytat:
Napisany przez Air Podgląd Wiadomości
Próbowałem wcześniej, ale nie mogłem wejść. Teraz działa..

No nic, gazetę wieczorem przejrzałem i.. jest beznadziejna.. To właściwie katalog reklamowy przerywany gdzieniegdzie (choć rzadko..) artykułami, z których większość to i tak zdjęcia. Ładne przyznam, ale samochodów, które mnie póki co nie interesują. Podobnie jak podejrzewam 99,9% Polaków.

Mam wrażenie, że w takiej formie ten magazyn się u nas nie przyjmie. Ja przejrzałem i pomimo ceny 3,90 odłożyłem na półkę. Nie ma tam po prostu nic do czytania, a obrazki mogę sobie pooglądać na internecie.

neverending path to perfection..
andrzejj9 jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 15.02.2008, 11:08   #3
Zetoxa
liniejący leming
Zlotowicz

Data rejestracji: 20.12.2001
Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Zetoxa ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
zgadza si***281; J***281;drek
jedna wielka ordynarna reklam***243;wka
Stary 19.02.2008, 15:36   #4
unberto
Maniak

Data rejestracji: 19.02.2008
unberto w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
Cytat:
Napisany przez andrzejj9 Podgląd Wiadomości
To właściwie katalog reklamowy przerywany gdzieniegdzie (choć rzadko..) artykułami, z których większość to i tak zdjęcia. Ładne przyznam, ale samochodów, które mnie póki co nie interesują. Podobnie jak podejrzewam 99,9% Polaków.
chyba trochę przesadzasz. reklam jest sporo ale tak to już jest z tego typu gazetami (przejrzyj szczególnie zagraniaczne magazyny)

a co do Polaków - gdyby było tak jak piszesz to połowa gazet powinna już dawno upaść. Bo po co mam czytać o gwiazach TV skoro nim nie będę, po czytać o nowościach z targów komputerówych skoro i tak wiem że nie kupię nowego kompa bo nie mam kasy...

właśnie po to są takie pisma, masz okazję zobaczyć i poczytać o tym co dla Ciebie niedostępne
unberto jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 19.02.2008, 15:45   #5
andrzejj9
the one
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 08.12.2002
andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>
Cytat:
Napisany przez unberto Podgląd Wiadomości
chyba trochę przesadzasz. reklam jest sporo ale tak to już jest z tego typu gazetami (przejrzyj szczególnie zagraniaczne magazyny)
Znam zawartość reklam w zagranicznych gazetach i rzeczywiście czasami ociera się to o absurd, ale.. jesteśmy w Polsce.

Cytat:
a co do Polaków - gdyby było tak jak piszesz to połowa gazet powinna już dawno upaść. Bo po co mam czytać o gwiazach TV skoro nim nie będę, po czytać o nowościach z targów komputerówych skoro i tak wiem że nie kupię nowego kompa bo nie mam kasy...

właśnie po to są takie pisma, masz okazję zobaczyć i poczytać o tym co dla Ciebie niedostępne
Nie mogę się zgodzić. Większość gazet, o których piszesz porusza przede wszystkim tematy aktualne dla czytelników z polskiej rzeczywistości, dodając jedynie - jako ciekawostki - także informacje o tym, co nowego na świecie. Nie znam żadnej gazety/magazynu piszącego jedynie o rzeczach z najwyższej półki, który by się na polskim rynku w dużym nakładzie utrzymał.

neverending path to perfection..
andrzejj9 jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz na post

Twoje uprawnienia: