Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Off topic (https://forum.cdrinfo.pl/f5/)
-   -   Total Commander 6.0 (https://forum.cdrinfo.pl/f5/total-commander-6-0-a-27766/)

Ormianin 19.11.2003 09:44

Cytat:

Napisany przez Zetoxa
Sid, nie doceniasz mnie 8) , ja kupiłem swojego TC jakieś 6 lat temu, obecnie pomagam ludzkości w tym temacie i tyle :P

Ale wtedy byl jeszcze Windows Commander... a tak swoja droga nazwa Total C. mi sie nie podoba !

Zetoxa 19.11.2003 09:41

Sid, nie doceniasz mnie 8) , ja kupiłem swojego TC jakieś 6 lat temu, obecnie pomagam ludzkości w tym temacie i tyle :P

-Sid-The-Rat=> 19.11.2003 09:36

ja tam swojego kupilem :) po zmianie na 5.0 - jakos stwierdzilem ze i tak to pierwszy program jaki wlaczam kazdego dnia... i po prostu tak dalej nie moge...

nimal 19.11.2003 09:32

Sid - nawet jak nie poslodzisz i uzywasz totalcmd klikajac na cyferki dluzej nie miesiac to lamiesz prawo, o czym w sporej czesci firm ludzie zapominaja...

-Sid-The-Rat=> 19.11.2003 09:30

a ja sie zastanawiam po co slodzic? nie mozna nacisnac jednego z 3 guziczkow? funkcjonalnosc ta sama...

pozatym jak ktos tak strasznie lubi TC jak pisze - to powinien go dawno kupic - program kosztuje cos kolo 100zeta - po prostu wstyd jechac w takiej sytuacji na piracie jesli to zastepuje komus raczki i jedno oko

ale taka mentalnosc

ps. far mnie odepchnal, zreszta wiesz marius, kolorkami :D i o ogolna dos'navigatorowoscia :D

Ormianin 19.11.2003 09:00

Cytat:

Napisany przez Marius_The_Mad
Wolę FARa osobiście. Współpraca TC z programami obsługiwanymi z linii poleceń to jakaś parodia, IMO. FAR ma swoje wady, ale pod wieloma względami jest znacznie wygodniejszy od TC. Polecam obejrzenie. :) Aha, jeśli komuś nie spodoba się 'szata graficzna', niech najpierw trochę popracuje z nim i pozna jego możliwości. ;) Polecam wypróbowanie kombinacji shift+enter w oknach dialogowych (np. oknie kopiowania) i maski ** - nieodzowna przy operacjach na plikach z kropkami w nazwie. :)

Ten FAR przypomina mi legedarnego Dosa Navigatora, byc moze to jedna firma zrobila?

Marius_The_Mad 19.11.2003 03:17

Wolę FARa osobiście. Współpraca TC z programami obsługiwanymi z linii poleceń to jakaś parodia, IMO. FAR ma swoje wady, ale pod wieloma względami jest znacznie wygodniejszy od TC. Polecam obejrzenie. :) Aha, jeśli komuś nie spodoba się 'szata graficzna', niech najpierw trochę popracuje z nim i pozna jego możliwości. ;) Polecam wypróbowanie kombinacji shift+enter w oknach dialogowych (np. oknie kopiowania) i maski ** - nieodzowna przy operacjach na plikach z kropkami w nazwie. :)

cana 18.11.2003 23:15

Cytat:

Napisany przez ThanatoS
A ja pozostaje na wersji 5.0

tc czy sps?
BTW jak na razie spoko chodzi, przejęcie zasad ze starszej wersji poszlo poprawnie i oferują spf pro za 29$ zaczynam się ostro zastanawiać bo ma fajne fiuczery w wersji pro

pozdro

Kasprzak 18.11.2003 23:07

dzieki za info!
Total Commander to tak jak Zetox`a mowi : potrzebny jak detonatory. Uzywam do wszystkiego:FTP,kopiowanie,zmiana nazwy.Wszystko!

jasut 18.11.2003 22:57

Wielkie THX, właśnie ciągnę.

ThanatoS 18.11.2003 22:19

A ja pozostaje na wersji 5.0

nimal 18.11.2003 21:46

THX Zetoxa
troszku sie nadenerwowalem bo z niewiadomych przyczyn krakers sie mi lamal :D ale poradzilem sobie kombinacja dwoch ;)
TotalCmd - nie wyobrazam sobie pracy bez niego

Zetoxa 18.11.2003 21:38

ja bez TC nie wyobrażam sobie komputera, jak zasiadam przed takim gdzie go nie ma, to jakbym bez ręki i z jednym okiem, tragedia. Coś musi znaczyć skoro Bill chciał go kupić i włączyć do Windy, Ghisler jednak się nie dał, więc Bill kazał mu zmienić nazwę.

cana 18.11.2003 21:34

a teraz z innej beczki :) dobra wiadomośc dla userów sygate personal firewall
jest juz od 5.5 build 2516 do pobrania

cinma 18.11.2003 21:23

Cytat:

Napisany przez Maciej
Kwestia przyzwyczajenie ...ja jakoś bym nie umiał korzystać z innego niż Commander :)) .... Pozdrawiam ;)

to raczej nie jest kwestia przyzwyczajenia
dluuuugo uzywalem Windows/Total Commandera i jakos przejscie na Servant Salamandera nie sprawilo mi najmniejszych problemow, wrecz przeciwnie - od razu go polubilem za niektore funkcje, ktorych brak WC/TC
bracia Czesi tez swoje potrafia :)
polecam

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 14:56.