![]() |
Smarek, szukaj szybko tego dziwoląga i przysyłaj, muszę go potestować, o takim cudaku jeszcze nie słyszałem :nie: :smutny:
|
ctrl + t - nowy skrot do opanowania ;)
zakladki to jest to, czego mi brakowalo w tym programie niesamowicie ulatwiaja prace, zwlaszcza jak sie ma kilka partycji i ciagle trzeba cos kopiowac zmieniac itd jednym slowem rewelacja :) |
... prawda, słowem Ghisler ruuulez :jupi: :jupi:
|
|
... eee, normalny kluczyk niejakiego Ballota, hula po świecie od 2 dni, nie mam pojęcia dlaczego ci zrobił taką kaszankę ???
|
Co do emotow, nie dzialaja na 'tylo slusznym IE'.
|
Cytat:
zakładki rulezzzzz |
zakladki i przycisk historia - w koncu! zeby jeszcze pokazywal wszystkie pliki z serwerow ftp linuxowych i bylby prawie ideal... juz jest najlepszy :)
|
thx thx thx Zetoxa juz zassałem i jest ok też nie wyobrażam sobie jego braku na kompie wielkie dzięki :spoko:
|
Cytat:
|
Fajną opcją w TC 6.0 jest możliwosć ustaiwenia buforu przy kopiowaniu dużych plików. Taki filmik z partycji na partycję na Celeronie 466 i UDMA33 kopiuje się 1:15, a nie 3:00 jak przedtem! Yeah!
|
Ilość załączników: 1
pewnie piszesz o przycisku Kolejka, piękna sprawa :uscisk:
|
Cytat:
|
ja naprzykład długo sie broniłem przed WC qmpel mnie do niego jakos nie dawał rady przekonac potem zaczełem sie bawic ftp i stronkami i !!! teraz bez TC zycia sobie niewyobrazam chociaz musze do pracy nad www uzywac winscp (wrrr) a do piet mu nie dorasta!! - ja tam linki dostałem od [...] i oczywiscie Broader-ka (RiP) :D
|
Za czasów WC 4,03 poustawiałem sobie schemat kolorystyczny specjalnie pod kątem przyjemnego i niejaskrawego koloru, wybrałem odpowiednie belki, które mi pasują a które nie, i tak oto prezentuje się mój TC6 (w załączniku)
Dla mnie jest to funkcjonalny oraz graficzny majstersztyk. Gdyby ktoś chciał wincmd.ini z tego co widać na screenie, to chętnie zamieszczę. |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 17:08. |