![]() |
Cytat:
pozdro ;) |
Ja jednak jestem za TC moze uzywam go "sporadycznie" 2-3 razy dziennie, ale jestem w stanie wykonac duzo szybciej wiele operacji niz explorerem i sie nie dusi wiesza i niewiadomo co jeszcze jak ma to miejsce w przypadku ms shit i jego expl
|
No nareszcie. :)
|
Cytat:
mysle ze ten program uzywaja ludzie ktorzy bardzo mocno zwiazani byli niegdys z dosem :) |
Cytat:
|
Cytat:
@andrzejj9, nie ma innych ograniczeń. |
A ja mam pytanie, bo słodzić mi się nie chce. Na czym polega ograniczenie? Bo przy mojej wersji pojawia mi się tylko, żeby przycisnąc 1,2 albo 3. Jest tu coś więcej?
|
jesli ktos rzeczywiscie ciagle uzywa TC to bez przesady, ale powinien kupic sobie oryginala... :|
pozdro ;) |
... jest i patcher i cudze, działające kluczyki, co wybierasz? ;)
|
Cytat:
|
trzeba ssac i instalowac :D i testowac :D
|
i mamy wersje finalna http://www.ghisler.com/ v.6.50 :piwo: zaraz przetestuje slodzik
ps. poslodzone :piwo: :piwo: :piwo: :piwo: || |
Cytat:
i wtedy widac moc TC mozesz otworzyc sobie 2 lub wiecej instancji WC/TC i wtedy masz otwartych tyle katalogow (dla dzieci windowsa FOLDEROW), ile Ci potrzeba i tak wszystko zaczelo sie od NC, dlugo uzywalem NC na win95, zanim znalazlem odpowiednik dla windy |
Ehh ja tez bez TC jak bez reki nie dosc ze szybszy od Expl.... zanim pozaznaczam i np stwierdze o cos jeszcze to wrzucam w kolejke do kopiowania i po sprawie ale w Expl,,, to jak sie to g.. nie skopiuje zadanie 1 to dopiero moge isc do 2-o zadania o ktory zapomnialem skopiowac ... TC jest bardziej wielozadaniowy :) a IE te "tone animacji" zzerajace te zasoby procka a jeszcze te piekne karteczki to mnie skreca ... jak niedajze musze na Expl... korzystac to zapuszczam to g... i ide na kawe :) a przy TC moge zrzucic to do paska zadan :) i robic co innego :) odmiana TC i dla win Dosa czy tez sys Unix/Linux "mc" bez tego nie do przetrwania juz myslalem ze zapomnieli o aktualizacji ;) ze juz Nowy Rok a tu ver z 04.2004 :( ciekawe czy tez obsluzy ftp'a na SSL'u bo sie juz spotkalem z takimi serwerami i niestety wejsc trudno bylo :(
|
Ja nie rozumiem w czym ta wygoda latac po dysku w TC (pomijając dos). Wystarczy ze chcę mieć kilka katakogów naraz otartych do segregowanie/przenoszenia danych i wiecej sie naklikam niż pod explorerem. No chyba ze ktoś jedzie na rozdziałce 800x600 to moge zrozumieć ze explorer przeszkadza w przenoszeniu przez troche za duże okna. TC jak dla mnie nadaje sie tylko do ftp i hurtowych zmian nazw plików
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 18:42. |