Powrót   Forum CDRinfo.pl > Różne > Off topic

Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom.

Witaj Nieznajomy! Zaloguj się lub Zarejestruj

Zarejestrowani użytkownicy mają dostęp do dodatkowych opcji, lepszej wyszukiwarki oraz mniejszej ilości reklam. Rejestracja jest całkowicie darmowa!

Opcje związane z dyskusją Tryby wyświetlania
Prev Poprzedni post   Następny post Next
Stary 28.06.2006, 00:15   #30
AleX69
.::MaNNErS:SuCk::.

Data rejestracji: 25.02.2004
AleX69 po prostu jest dobry(a) <350 - 449 pkt>AleX69 po prostu jest dobry(a) <350 - 449 pkt>AleX69 po prostu jest dobry(a) <350 - 449 pkt>AleX69 po prostu jest dobry(a) <350 - 449 pkt>
Cytat:
Napisany przez pykson
jako ze praktycznie co roku zarobkuje min tydzien w berlinie to potem sobie robie male zakupy:

1. buty adidas- jak by to nie byla ta sama firma, mozna powiedziec ze przeciez inny model ale jednak roznica niesamowita
2. proszek do prania - well, nie wiem jak pierze ale pachnie na pewno intensywniej, nie ma co do tego zadnych watpliwosci, tanszy zreszta tez jest
3. znajomy kupis exportowego cwiklaka - drozszy pewno byl jako nowka, ale jezdzil nim na prawde dlugo, trasy czeste i przerozne, nie wiem ile razy jego polski odpowiednik musialby miec generalke robiona. Zreszta co tu duzo myslec - pierwsze punto 1 robione byly we wloszech i lecialy na polske - mialem takiego i wiem co sie dzialo potem, nawet w przypadku fiata - miernoty jakosciowej roznica w jakosci wykonania wloskiej i polskiej wersji jest porazajaca!
4. w berlinie najlepsze wedliny czy kielbaski kupuje sie od polakow, niemcy robia niedobre miesiwo, maslo roznie, pieczywo srednio. Polskie o wiele lepsze, ale tu chodzi pewno o gusta smakowe jak sadze a nie o oszczednosci na jakosci
5. jak juz tak piszemy o niemcach to jeszcze chcialem dodac, ze niemcy robia tragiczne niemki, ladna na prawde trudno znalezc, a taka w ktorej mozna sie zakochac to dla mnie nie do pomyslenia. Dobrze, ze niemcy maja pewno inne zdanie
ad.1 buty moze kupuj drozsze niz te z bazaru ... lub od pani marioli ze sklepu - to wczesniej bys dostrzegl roznice
ad.2 a pachnie to tak - tylko od czego lepiej?
ad.3 nie mam zdania
ad.4 niemcy robia wedliny ... ale nie dla nas nam smakuja polskie
ad.5 szukaj gdzie indziej - patrz punkt 1

Twoje uprawnienia: