![]() |
A mi sie tam w Polsce podoba.
|
Cytat:
|
Cytat:
hmmm moze nie dwa razy wiecej, ale wogole trzeba cos dac z siebie... raz przeprowadzilem pierwsza i ostatnia romozwe w dodatku bardzo krotka z moim znajomym, zagorzalym zwolennikiem "starych" czasow. Spytalem sie co wtedy bylo takiego dobrego, a on na to, ze przynajmniej kopaln nie zamykali. ja na to ze wiekszosc wywozili i tak do Rosji, a on na to ze w zamian dawali na wodke i przynajmniej bylo sie czego napic... no comment... |
a świstak siedzi i zawija je w te sreberka... :spie:
|
fakt ze w polsce nie jest dobrze, ale sami polacy sa temu winni - tomy wybieramy oslow za poslow i przez to mamy roz...ano gospodarke, a reszta juz z tego wynika
vide nasi sasiedzi zza polodniowej granicy - zaczynalismy podobnie, a teraz to oni przechwytuja kazda wieksza inwestycje |
Cytat:
http://info.onet.pl/906395,11,item.html |
Cytat:
A co do Leppera. Dla mnie to wszystko jedno, kto przejmie wladze, bo i tak nie wierze, ze cokolwiek zmieni sie na lepsze. Gdzies tam jednak wewnatrz chcialbym zobaczyc Samoobrone na czele Rzadu. To rowniez niczego by nie zmienilo, ale przynajmniej byloby ciekawie. |
a mozę Tomasz Lis??
jak by kandydował na prezydenata ma mój głos pozdo |
i znow suuper sprawa ja nie moge tepsa is the best przeczytajcie sobie ten popick = aktualizowalem go
|
Do mnie podłączyli się dwa razy, raz na 14zł i w drugim miesiącu 12zł. Zadzwoniłem na party linie i kazałem zablokować numery 300 i 0700. A żebyście widzieli ilu ludzi było w telepunkcie, z reklamacjami i to na 100 zł i więcej, dziadki, babcie(( . U mnie w bloku skrzynka tp była zabezpieczona... plastrami(oklejona) takimi papierowymi:O (( .
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 20:09. |