![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
|||||||
| Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
|
#16 |
|
Guru
Zlotowicz
Data rejestracji: 02.01.2002
![]() |
Witam !
Takie coś udało mi się wydobyć ale nic nie idzie ! pwd = prompt("Please enter the password for level 3:",""); if (pwd==PASSWORD){ alert("Allright!\nEntering Level 4 ..."); location.href = CORRECTSITE; } else { alert("WRONG!\nBack to disneyland !!!"); location.href = WRONGSITE; } PASSWORD="AbCdE"; CORRECTSITE="level4-jozera.html"; WRONGSITE="http://www.disney.com"; Ostatnio zmieniany przez Laser : 08.11.2002 o godz. 16:13 |
|
|
|
| #ads | |
|
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
|
|
|
|
#17 | |
|
Gość
|
Cytat:
Nie czekaj bo jestem w budzie i nie moge otworzyc strony, zapytaj majoneza |
|
|
|
|
#18 | |
|
Guru
Zlotowicz
![]() |
Cytat:
Wiem ze to ściema .. ale i tak nie mam wyjscia kombinujemy dalej ! Master jak znajzdziesz rozw to wal ! |
|
|
|
|
|
|
#19 | |
|
Wyjadacz
Data rejestracji: 09.05.2002
![]() |
Cytat:
Opiszę, jak przejść z drugiego do trzeciego. Otóż jeżeli popatrzycie uważniej, to w źródle znajdziecie odnośnik do pliku "flashlevel2.swf". Jest to właśnie to okienko logowania. Musicie ten plik ściągnać na dysk, aby go później podejrzeć w edytorze tekstowym. Dla niekumatych: plik znajduje się w tym samym katalogu, co strona www. Gdy już będziecie mieli plik na dysku, w trybie podglądu znajdziecie hasełko i login. Prościzna
|
|
|
|
#20 |
|
Ramblings of a Madman
Data rejestracji: 25.06.2002
![]() |
|
|
|
#21 | |
|
Guru
Zlotowicz
![]() |
Cytat:
Zop czytaj prosze uważniej ja ten plik i opis zamieściłem pare postów wyżej !
|
|
|
|
|
|
|
#22 |
|
Guru
Zlotowicz
![]() |
Witam !
Wszedłem !!!! Dekompilator pokazał hasełko !!!! / http://www.try2hack.nl/levels/level4-tobiyo.html No dobra nr4 do podbicia !!! |
|
|
|
|
|
#23 |
|
Wyjadacz
![]() |
Wyszło na to, że to ja nie czytam uważnie postów
Mam już zdekompilowany ten aplet Javy w czwartym, no i kombinuję dalej, ale z tego kodu nic nie wynika.
|
|
|
#24 |
|
Guru
Zlotowicz
![]() |
Witam !
Kurde z 4 bedzie trza pomyśleć ! Ostatnio zmieniany przez Laser : 08.11.2002 o godz. 21:48 |
|
|
|
|
|
#25 |
|
The Dark Admin Rises
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 05.12.2000
![]() |
nio fakt - ja tu cholera nic nie kapuje
- - - - - - - - - - - - - - - - - - info - - - - - - - - - - - - - - - - - - 66 zarejestrowany użytkownik ![]() Pierwszy Moderator/Administrator ![]() - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - |
|
|
|
|
|
#26 |
|
Wyjadacz
![]() |
Zapraszam na podobną stronkę www.loginmatrix.com/hackme. Napiszcie, na którym poziomie się wyłożyliście. Ja dotychczas doszedłem do piątego
Jeżeli mój post Ci pomógł - nie zapomnij o reputacji, przynajmniej będę wiedział, że ktoś czyta moje wypociny i nie produkuję się tu na próżno. Ostatnio zmieniany przez ZiP : 16.11.2002 o godz. 23:15 |
|
|
|
|
|
#27 |
|
Rejestrowany
Data rejestracji: 07.07.2002
![]() ![]() |
Cholera!!
|
|
|
|
|
|
#28 |
|
Wyjadacz
![]() |
Do wszystkich hackerów - proszę nie wklejać kodu stron bezpośrednio do postu, gdyż powoduje to błędne działanie forum (teraz mi się nie ładuje dalej, poza postem Murta). Jeśli chcecie wkleić kod, to użyjcie znaczników PHP.
|
|
|
#29 |
|
The Dark Admin Rises
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 05.12.2000
![]() |
cholera co jest z tym postem
ok ale sie nameczylem Murt meczylem sie bardziej z twoim postem niz z tymi stronkami ![]() hehe do czego to doszlo "hakowalem" cdrinfo
- - - - - - - - - - - - - - - - - - info - - - - - - - - - - - - - - - - - - 66 zarejestrowany użytkownik ![]() Pierwszy Moderator/Administrator ![]() - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - |
|
|
|
|
|
#30 | |
|
Forumator
Data rejestracji: 26.02.2002
![]() |
Cytat:
|