![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#28 | |
Member of Blokers.net
Data rejestracji: 24.04.2002
![]() |
Cytat:
BOOT ERROR BOOT ERROR BOOT ERROR hlip to były czasy dobra moje poczatki: Atari 800XL + magnet XC12 ( sprowadzony z RFN-u - heee poowa forumowiczów pewno siedzi nad atlasem i szuka takowego państwa ![]() ![]() potem do magmnetu dowaliłem Blizzard turbo ( gra wczytuje sie 10x szybciej) z czasem dikupiłem stacje dysków LDW2000 dokupiłem do kompa 192KB RAM-u wow!!! do LDW2000 dołożyłem TomsTurbo (wymiot) z czasem po znajomosci w mojej skrzyneczce pojawił sie przełaczniczek z qmeg o/s (dla nieznajacych sie pozwalał do zagladnieci\a w system w czasie pracy (oczywiscie assembler) - i gry przestały miec zabespieczenie ![]() no i co no .. .Atarka lezy u mnie w domu nadal na królewskim miejscu - nie do sprzedania i nigdy tego niezrobie ...... potem pojawił sie celerek366 potem duron 750 no i teraz athlon1333 w sumie 4 komp -!!!! co do odwiecznej walki Atari vs mydelnica - jak widac nadal krew sie burzy ![]() serio oba kompy miały swoje zalety i wady (tak patrzac chłodnym okiem ) Ale ATARI RULEZZZZZ!!!!!
![]() |
|
|