![]() |
tutaj gościu ma identyczny problem jak Ty...:
http://pclab.pl/thread7453.html |
DMA? hmmm wiem jak to zmienic w cd-romie ale w dysku twardym nie widzę tej opcji :ysz: bardzo dziwne mam operę włączoną i tlen a tu 41% SYSTEMU ZOSTAŁO ;( W pomocy jest takie cuś
Cytat:
Cytat:
|
A tryb DMA jest włączony
|
no właśnie tu jest problem bo konwentor dysków pokazuje że wszystko mam już FAT32 a w właściwościach systemu jest coś innego.... heh komp rzeczywiście gorzej chodzi bo przy kopiowaniu nic sie nie da zrobić nawet muzyka płynnie nie leci i ruchy myszki też nie są płynne :ysz:
|
użyj konwerter dysku :
Start>>Programy>>Akcesoria>>Narzędzędzia systemowe>>Konwerter dysku (FAT 32) |
formatowałem standardowo w dosie (format c:) na partycje miałem podzielone wcześniej więc sformatowałem partycję na której był windows a resztę zostawiłem (teraz wszystkie są zgodne z ms-dos)
|
a czym formatowałeś dysk?, dzielileś na partycje przed formatowaniem?
|
tryb zgodności z MS-DOS
hmmm możecie dać to do śmietnika ale jak się lama pyta to warto pomóc...
Miałem formatowanie dysku wszystko cacuś ale po foramcie jak zobaczyłem na właściwości (w mój komputer) w zakładce wydajność jest komunikat że wszystkie moje dyski są w trybie zgodności z MS-DOS co spowalnia komputer... i yu lamerskie pytanie co zrobić by było to (chyba) fat32 i normalnie działający komp. ps. uzywam nieśmiertelnego win98 ;) z góry dzięki :P |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 04:07. |