![]() |
Cytat:
|
A karta dvb do komputera na pci albo na usb cie nie interesuje??? bo było by chyba znacznie taniej
|
sky pewnie sobie kupie i tak ale pozniej ... chce sie pozbyc osiedlowego kabla
a fajnaych zabawek z linuchem nigdy nie zamalo :D ferguson czy dbox dbox2 czy dreambox na co wychodzi wiecej i szybciej ... ktory jest bardziej elastyczny ... |
Cytat:
Cytat:
|
czy na skystar2 i na tuner'y stacjonarne duzo jest kluczy?
tak jak napisalem wczesniej chce jakas fajna zabawke pod tv z linuchem, ethernet'em ... nie chce sugerowac ceny :> tylko bogatego stac na kupowanie wiele razy ... |
jeśli chcesz do TV do ferguson lub philips a do kompa ss2
|
Cytat:
|
Cytat:
|
@AleX69 Jeśli chcesz dobry tuner to tylko Dreambox 5620S a jeśli ma być z dyskiem to 7000 lub 7020. To bardzo dobre tunerki , są na linux więc można cały czas coś nowego dogrywać , ostatnio nawet zrobili na niego emule. Ja mam od roku 5620 i naprawde jestem z niego bardzo zadowolony . A jeśli chodzi o oglądanie to jest sharing , a na tym to chodzi pięknie .
|
Cytat:
http://polaris.dvhk.pl/?id=af-8018 Co do dbox2 albo dreambox nie mam zdania, to sa drogie modele poza moim zainteresowaniem, ale moze kedys w przyszlosci na taki sie wlasnie skusze... co do wiedzy edukacyjnej, nikt Ci nie odpowie na dzis jak szybko wychodza softy i klucze do poszczegolnych modeli, wydaje sie byc to raczej loteria... w tym topicu zachwalane beda rozne modele tunerow SAT pod TV, kazdy chwali swoje, jesli faktycznie masz wiecej zasobow finasnowych, mysle ze powinienes skusic sie na bardzej rozwojowe na dzis modele /Ferguson 8018, dbox2 (nokia) albo dreambox/ wybor nalezy do Ciebie... co do edukacji, internet ma w swoich zasobach wszytsko co potrzebujesz, wystarczy sie tylko dobrze rozgladnac :) |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
jeśli chcesz tunka do zabawy edukacyjne pod tv i do kompa to philips 3010 tani, uwalić go trudno (prawie wogóle) dużo softów itd..... a karta do neigo Funka lub Funarri ale bardziej funka raz zaprogramujesz i git :D
|
Cytat:
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 08:18. |