![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
|||||||
| Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
|
#16 |
|
Wymiatacz
Data rejestracji: 22.11.2004
![]() |
@Calme Thx za zdjęcia
dodane: Czy podczas prezkompresowywania filmu zwykłego jest jakaś możliwość prezkompresowania go do mpeg2 nie programowo ale sprzętowo? Ostatnio zmieniany przez roman01 : 15.05.2005 o godz. 22:47 |
|
|
|
| #ads | |
|
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
|
|
|
|
#17 |
|
Nowy na forum
Data rejestracji: 16.03.2006
![]() |
Calme napisal < hmm tak sie sklada, ze posiadam pvr 2000 wiec moze powiem co nieco na temat samej karty - sprzetowe zgrywanie do mpeg2 idzie bezproblemowo i co wazniejsze widac roznice w jakosci (przynajmniej ja i moj znajomy, ktory ma experta widzi jak na 1 rzut oka) ponizej masz formaty do jakich zrzuca: >
Także nabylem pvr 2000, o klopotach ze strojeniem czytalem na forach, ale ich nie miałem, natomiast sprzetowe zgrywanie - horror. formaty *hardware, czym wyzsze parametry tym gorzej, rwie klatki, obraz zatrzymuje się. MPEG 2-Normal Quality po paru min dzwiek sie przyspiesza, a po godzinie nagrania, rozjazd ok 3-4s. To wszystko z TV kablowej. Stery i Soft, zarowno z plytki jak i najnowszy ze str.Leadteka Pytanie mam pecha do sprzetu, czy brak wiedzy, (Komputer to P IV 3.0, 1.0 GB RAM, Dyski 80 + 200 ,płyta ASUS P5LD2) Ostatnio zmieniany przez Kid : 16.03.2006 o godz. 01:46 |
|
|
|
![]() |
|
|