![]() |
Cytat:
BTW nie jestem przekonana, czy Twoja chęć pomocy byłaby taka gorliwa jeśli dowiedziałbyś się, iż "ten ktoś" "szastał" Twoim nazwiskiem i adresem. |
E przesadzacie chyba - chlopak mlody, ze szmalcem cienko, chcial sobie pozabezpieczac swoja "produkcje" zeby mu komple nie psuli interesu i probowal sposobu na jelenia, no ale zle trafil hehe.
Sprawa dwoch IP-kow nie musi byc dziwna, Opole nie jest daleko od Kedzierzyna i mogl ktoregos maila wyslac od kumpla czy kuzyna itp. Dla mnie denerwujace jest nie to, ze chcial w taki sposob zdobyc safelocka (kazdy jakos szuka i probuje), ale ze w domysle bedzie tym zabezpieczal swoje piraty, a tego juz nie cierpie. Dlatego pomoglbym w kazdym innym przypadku poza tym jednym, nawiasem mowiac nawet nie mam safelocka i nie sadze zebym kiedys go potrzebowal. |
Cytat:
:-o :-o |
Faktycznie to szczyt :-o
BD na Twoim miejscu bym za wszelką cene tego kolesia uziemił :klnie: myśli, że w sieci to wszystko wolno, hacker piepszony :zeby: |
Pojęcia szczytu głopoty, chamstwa i bezczelności nabrały nowego znaczenia.
|
Cytat:
|
Spoko, zrozumialem... ale koles moim zdaniem naiwny... watpie zeby koli (koli musi byc inteligetny skoro napisal taki super program!) sie nabral :)
pozdro ;) |
Cytat:
a może chcial aby bartosz dał adres a potem wkraczają panowie z bsa i sprawdzają nielegalny soft?:):) |
Ja sie tylko zastanawiam czego on oczekiwal po tym mailu. Myslal, ze ty mu podasz swoj adres, zeby on mogl sobie zarejestrowac program??? :D
Sorki, ale smieszy mnie taki tok myslenia ludzi. W takim przypadku, to naprawde trzeba miec tupet. |
Cytat:
heheh tak myslalem bo to dosc upierdliwe dla sasiadow :D wiesz ja w zwiazku z pogoda poszedlem sobie na kregle - 2 godziny i przy okazji jakies 9 straikow ;) |
Smartek on chcial wyciagnac od Koliego numer seryjny do SafeLocka podszywajac sie. Wyslal taki list do Koliego poprzez formularz na stronie safelocka:
Cytat:
Jednak z drugiej strony 2 akcje wyciagniecie klucza do safelocka w dokladnie taki sam sposob sa dziwnym zbiegiem okolicznosc. Raczej watpie aby koles posiadl zdolnosc falszowania naglowkow SMTP. Moze ktos ma jakas teorie wyjasniajaca te sytuacje? |
Cytat:
|
Cytat:
daleka jeszcze droga przed nim w tym "fachu" ;) |
nie rozumiem... jak on wykorzystal Twoje dane? :(
pozdro ;) --edit-- chyba juz zrozumialem... |
@BD, balkon to nie to (testowałem kiedyś, ale mnie ciut sasiedzi następnie próbowali prostować :) i nie zaprzeczę że ma swoje uroki i plusy :) ), to miało być w plenerze, trzeba będzie wykorzystać tę barową pogodę standardowo (standardowo, czyli w knajpie przy browarku i jamesonie w oparach dymu tytoniowego :) )
pozdro |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 00:14. |