![]() |
Rozmawiałem z nim (Pawłem) i wiem jak sprawa wygląda :taktak:
Tylko nie chcę pisać tego na forum, bo może sobie nie życzyć :nie: Z jednej strony go rozumiem po tym co mi powiedział, ale z drugiej to nieładnie postąpił :| Ogólnie głupio wyszło :( |
Znacie mnie - wchodze w to :)
|
Cytat:
|
A... to w temacie mozna podmienic ? na ! ;)
|
ten screen wgniotl mnie w ziemie... Turboni jednak zrobil to! ponad 4000 postow na forum, darzony szacunkiem i duza iloscia reputacji! nie.. to jakis "screenomontaz" :P
pozdro ;) |
No to sprawa sie chyba wyjasnila.
|
Cytat:
|
Jeżeli chodzi o ten pomysł
To cieszę się, że mogę na was liczyć Ale ja to jakoś przeboleję i na tym się świat nie kończy :nie: Powiem tak: Jest taki temat Modernizacja serwera CDRinfo.pl :czytaj: Jeżeli chcecie zrobić jakąś zrzutkę To zbierzcie tę kasę i przeznaczcie na ten cel I niech to będzie, że ode mnie :taktak: Taki mały mój wkład w rozwój technologiczny serwisu :mruga: :czar: |
Przyznam, że jest to nieliczny topik jaki przeczytałem w całości [chodzi mi o topik posiadający dużą ilość postów]. I oto kilka moich spostrzerzeń. Gdzieś wyżej było wspomniane, że to jest prima aprilis. Jakby to był to TURBONI przecież nie miałby się czego obawiać i by tutaj rzucił jakieś wyjaśnienia. Jednak tego nie zrobił co świadczy, że jednak to jest poważna sprawa. Jednak poważnie musi być u niego jak już nie oddaje 70 zł. Otóż, gdy nie pracowałem [a pracuje od pół roku] to nawet takiej kasy bym nie odpuścił. Co prawda nie znaczy to że jak pracuje to bym odpuścił. W sumie w dzisiejszych czasach trzeba się liczyć z każdym groszem, a przecież nikt nie znajduje na ulicy 70 zł :|. Ale żeby zaraz robić takie cudawianki i nie odbierać telefonów, smsów, wiadomości gadu i w ogóle !? Mógłbym to porównać z tym, że po prostu nie ma on odwagi by powiedzieć jak jest naprawdę. Vizzard we wcześniejszym poście dobrze napisał, że Turboni mógł powiedzieć jak jest typu " Hej stary no była mi kasa potrzebna... wiesz jak jest...". Jednak tego nie zrobił... Wyraźnie w oczach grupki forumowiczów dużo stracił i wiadomo, że będziemy mieli do niego dystans. Jednak nie oznacza to, że nie moża na przykład tu się pokazywać... Ten screen z gg mnie rozwalił... Chwila chwila... to kto powinien być wkur***ny bardziej... Turboni czy Vizzard !? Co do zrzutki to nie ma sprawy :) Tyle mojego komentarza...
|
Wg mnie to nie ma nad czym tutaj wiecej dyskutowac. Temat jest chyba wyczerpany.
|
Cytat:
popieram. Ludzie nad czym tak dyskutujecie. Jezeli cos to jedynym postem ktorego tu brakuje jest post "oskarzonego" ... |
@thomascamel tylko ten post sie chyba nie pojawi :| Szkoda bo tez myslalem ze to wporzadku czlowiek. Czasami pozory myla...
|
Cytat:
|
screen sprzed 3min
http://img26.exs.cx/img26/9915/images1ra.jpg |
Cytat:
chyba najlepszym wyjsciem w tej sytuacji jest pojsc na :piwo: i o wszytstkim zapomniec.... Cytat:
i task trzeba zrobic bo ktos znow powie czego nie nalezy.. |
Ilość załączników: 1
thomascamel!
Ty chyba też jesteś użytkownikiem forum To znaczy "nieudacznikiem" z forum, prawda? Więc ta informacja jest też i dla ciebie :czytaj: |
Cytat:
Już nie mam więcej pytań... :ysz: :bicz: |
:wow:
No to pokazał swoje prawdziwe oblicze. |
No moze ja sie wypowiem :)
Wiec tak :D z tego co widze to nie ciekawie ale ja jakos miedzy @turbonim przesylalem sobie paczki nie bylo zadnych problemow a takze jest z niego super gosc jak i z ciebie @vizzard ale to juz jest wasza prywtana sprawa. Turboni nic nie napisal na swoja obrone bo wystarczy popatrzec na topik i jego tytul dosyc agresywny mysle ze moze chlopak ma duzo na glowie i naprawde czas mu nie dopisuje moze wyjasnijcie to spokojnie ja pogadam z @turbonim co jest grane moze da sie to jakos rozwiazac i odkrecic . Ale teraz co do gg bez kometarza ostro pojechal :( |
Ilość załączników: 1
róźne rzeczy widziałem w życiu, ale tym to mnie zagiął totalnie... :szczena:
|
|
@woitas nie tylko Ciebie. Teraz to napewno sie temat wyczerpal...
|
:gerda: :banan: ??
|
Cytat:
|
Nie pisałem nic bo chciałem zobaczyc co napisze Turboni.
Ale widze ze za niego inni pisza wstawiajac screeny okna gg. Potem wszyscy sie dziwia ze ludzie boja sie kupowac na allegro, bo przeciez malo jest nieuczyciwych ludzi, a tutaj idealny przykład. Niby kazdy z nim rozmawial, on z nami tez, sluzyl rada czasami, ale plan wymyslil wyludzenia. Dziwne zachowanie naprawde dziwne. Gestem normalnosci byloby tez przyznac sie publicznie do tego a nie jeszcze pisac "...tym nieudacznikom z forum że..." - tacy nieudacznicy to po co sie rejestrowal zeby z nieudacznikami przebywac. Jednego nabierze ale juz nie nastepnych. Vizzard jest niestety tym oszukanym no i oczywiscie stary, kondolencje za to ... Pozdrawiam ehhh co sie dzieje na tym swiecie |
Zamykam (bo juz naprawde niema nad czym debatowac)... :ysz:
[ide spac :spie: ] |
Cytat:
Cwaniak jeden za 70 zł. Coś nie pasuje to zapraszam do rozwiązania problemu. :klotnia: @MacGyver - sory, ale dla mnie temat nie jest zamknięty, inni też by chcieli się pewnie wypowiedzieć. Wyloozuj z tymi kłódkami trochę. :\ |
... bardzo mi przykro VIZZARD, nie będzie to dla Ciebie żadna pociechą, ale ja też bardzo się zawiodłem na 2 osobach, za które bym głową ręczył (czyli już bym bez głowy od dawna chodził). Nie są to osoby z Forum, ale z jak najbardziej realnego życia.
|
ladnie, na 5 dni opuscilem domowe pielesze (i Internet) a tu takie jaja
70 pln - to mnie najbardziej zakulo - strata jest odczuwalna, ale nie rojnujaca w zaden sposob budzetu, podobnie zysk zlodzieja... to jest po prostu tragiczne, skoro ludzie potrafia zucac sie na takie kwoty zalosne VIZZARD - wyrazy wspolczucia, idz do organow odpowiednich, moze to da do myslenia, skoro ktos ma w d. dziesiatki znajomosci zawartych przez okres aktywnosci na forum zreszta to sie moze zemscic - Internet nie jest anonimowy a ludzie maja pamiec... |
Cytat:
|
Chyba juz wszystko tu zostalo powiedziane, wiec nie bede dolewal oliwy do ognia.
Tak sie zastanawiam jaka jest dolna granica dla takiego typu postepkow. Nie pomyslalbym ze mozna zrobic cos takiego dla 70zl, ale coz mylilem sie. No wiec ile...50? 20? 10zl? a moze nawet wystarczy plytka z gierka za 5zl (pirat)? Normalnie w pale sie nie miesci. |
panowie mysle zebysmy sobie dali spokoj moze @turboni ma jakies klopoty prywatne poczekajcie moze wyjasni ta sprawe bo narazie widze ze kazdy juz go osadza i chlopak sie zdenerwowal
|
Cytat:
Szkoda, że mocny to ty tylko w gebie jestes, ale i to ci nie wychodzi - teraz udowowdniłeś że jesteś nie tylko GNOJEM w życiu (kasa) ale i także online (cytat) :ysz: ale tutaj plus jest taki, że nikt ciebie online znosić nie musi (na liście gg już cie nie mam), żal mi tych osób z którymi sie zadajesz na co dzień... administracja powinna widzieć co sie robi z takimi "dziećmi". PS proponuje zmienić w temacie z "?" na "!!!" @ VIZZARD jesteśmy z Toba takie coś trza tępić |
Cytat:
Nie jest to dla mnie pociechą oczywiście :| Ale naprawdę do tej pory nie mogę zrozumieć Dlaczego on tak zrobił? :idea: Znacie go przecież I niektórzy szczerze tu powątpiewali o tym co tu napisałem Mieliście o nim inne zdanie I ja zresztą też A co mam myśleć teraz? ??? Mało tego Zamiast jeszcze sensownie wyjaśnić tę sytuację To ma jeszcze pretensje o zmieszanie z błotem Bardzo ciekawe podejście ... Co do tych organów - to się właśnie zastanawiam Mam po prostu opory - w końcu kupę czasu tu obcowaliśmy Co innego bowiem jak się kupuje przez allegro Czy od kogoś obcego Takich trzeba gnoić jak nie wiem co Ale tu trochę boli - chyba, że ktoś ma właśnie takie podejście i ma wszystkich w dupie A wszystkich wkoło traktuje jak kretynów i półgłówków W takich sytuacjach nadstawianie drugiego policzka nie jest chyba słusznym rozwiązaniem I nieraz bardzo można się zdziwić Ale jeszcze poczekam Jak zresztą wszyscy tutaj chciałbym usłyszeć coś sensownego :czytaj: Chociaż po czymś takim już nigdy nic nie będzie takie jak dawniej ... :nieee: |
a wg mnie Turboni sie po prostu stoczyl... jest na zakrecie ale moze z niego wyjdzie i bedzie przepraszal za pol roku... jak dla mnie koniec tematu nie ma co sie bezsensownie rozwodzic
|
Cytat:
Jestem tego samego zdania niech napisze na trzezwo!!!spokojnie co i jak mu lezy na sercu chyba mozna miec w ZYCU ciezkie dni .Sprawa sie napewno wyjasni niesmak pozostanie ale takie jest zycie i jednym wybrykiem nie mozna go przekreslac jako KOLEGI z forum. Mysle ze OFICJALNE przeprosiny i zwrot KASY zalatwia sprawe KOLEGI VIZZARD tym bardziej ze ida SWIETA a to czas wyjatkowy porozumienia i przebaczenia. PS. Wcale nie wybielam @TURBONI -zeby byla JASNOSC a i jeszcze takie moje odczucie ze temat TURBONI _ZLADIEJ -bardziej by sie zgadzalo OSZUST,WYLUDZIL bo jakos nie zakradl sie i nie wyjal tych 70 pln (np.spod talerzy) a ZLODEJ to boli ale moze tak ma BYC.(lub ja jestem w bledzie) |
VIZZARD!
Daj sobie spokój z organami... więcej nerwów będzie Cię to kosztowało niż to warte... niech Turboni zachleje się, aż sra...czki dostanie za te 70 zł... |
Zamknijcie to już.. Ta rozmowa nic i tak nie da wydaje mi się że wszystko już zostało powiedziane.
|
Poczytalem sobie caly watek, pierqwsza moja mysl - prowokacja.
Teraz zastanawiam sie czy czasem to byl dobry pomysl wrzucenia takiego tematu na forum, w sumie bedzie on jak pietno dla Turboniego, nie wiem czy sluszne ale uwazam ze nikt na takie pietno nie zasluguje... sprawa nie jest wyjasniona, ta sprawa jest zagadkowa dla mnie, kto tak naprawde zna sytuacje Turboniego? Kto wie co sie z nim dokladnie dzieje, przeciez nie mozna sugerowac czegos na podstawie kulku zdan jakie napisal Wam w GG, a tak swoja droga to co mial napisac? Przypuszczam ze nerwica rozrywa go od srodka od kiedy zobaczyl ten watek na forum... to prawie jak samosad, jeszcze tylko ukreccie pentelke i hejka... iscie jak w Ryjownictwie! Z drugiej strony kradziesz jaka by ona nie byla, nie mozna jej bronic, ale ja dalej nei wiem jak sie sprawa miala od poczatku... Skoro niektorzy recza za Turboniego, poznali go wczesniej i sie na nim nie zawiedli, nie skazujcie go na banicje! A temat kojarzy mi sie z tania sensacja... |
Cytat:
|
ZAMKNĄĆ !!!!ZAMKNĄĆ !!!!ZAMKNĄĆ !!!!ZAMKNĄĆ !!!!ZAMKNĄĆ !!!!ZAMKNĄĆ !!!!ZAMKNĄĆ !!!!ZAMKNĄĆ !!!!ZAMKNĄĆ !!!!ZAMKNĄĆ !!!!
Jeżeli bedzie potrzeba zainteresowana osoba zalozy temat o odpowiednim tytule ZAMKNĄĆ !!!!ZAMKNĄĆ !!!!ZAMKNĄĆ !!!!ZAMKNĄĆ !!!!ZAMKNĄĆ !!!!ZAMKNĄĆ !!!!ZAMKNĄĆ !!!!ZAMKNĄĆ !!!!ZAMKNĄĆ !!!!ZAMKNĄĆ !!!! |
Kłóda. I niech nikt nie próbuje tego ponownie otwierać. Chyba, że na prośbę Turboniego lub VIZZARDa.
Ja nie wypowiadam się w tej sprawie. |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 19:13. |