![]() |
jak na razie są majonez, koles z okolic tychów - zupełnie niezwiązany z cdrinfo i po jednym reprezentancie szwecji i holandii... zdziwilbym sie gdyby Ci dwaj ostani mieli jakiekolwiek zwiazki z cdrinfo :zeby:
|
heh potem nas bylo wiecej
niezla jatka sie w pewnym momencie wywiazala ale na dzisiaj starczy z ranca moze wlacze :D |
gdzie kiedy ???? || ||
|
serwerek wlaczony - poki co do waszej dyspozycji ja na razie nie moge zagrac namiary te same
xxx.xx.xxx.xxx przyjemnej zabawy |
mam pytanie czy na łączu isdn 11.5 kbytes/s jest jakaś sznasa ze gra nie bedzie się cioła ?
|
No to kiedy zaczynamy, serwerek juz jest wiec... ;)
pozdro ;) ps - ja nie umiem grac w ogole, ale chce sie pobawic ;], w bonda jestem mistrzem... |
To w koncu trzeba miec patcha 1.31 i OSP 1.1 na kompie?
Mam wersje 1.32 i pisze mi jak sie lacze ze serwer uzywa protokolu 67 czy jakos tak? Ale bym se szpilnal ........ |
pisalem 2 razy
pr 1.31! i osp 1.01 kazde odstepstwo powoduje ze sobie nie pograsz |
Tego OSP juz nie ma na stronce Q3. Skad mozna go jeszcze sciagnac? Poszukam gdzies chyba ze ktos wie to niech napisze.
|
czy ten link ktory podalem nie dziala?
niedziala www.planetquake.com google.com tam MUSI byc... www.orangesmoothie.com www.osp.com //adresy z glowy wyciagane - ale jeden co najmniej musi dzialac |
dziala ale pliku juz nie ma
|
2 posty wczesneij podalem linki (ogolne) tam powinno byc
jak nie to trzeba bedzie pomyselc nad zmiana na 1.03 - ale mi sie ta wersja WYBITNIE nie podoba... |
No znalazlem wkoncu. Albo link byl zly albo transfer byl biedny.
Teraz idzie spoko .Oto adres : http://files.cyberfight.ru/archive/q... 1.01 full.zip |
grr... kiedy sie ktos pojawi?
|
buuuuu:buu:
Mam Quake z patchem q3pointrelease1.32 ... łączy mnie z serewerem...i po wczytaniu planszy wywala mnie ...:buu: proszę o pomoc...!!! |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 05:29. |