![]() |
pepperman & andrzejj9 - nie przecze, moze macie racje i oby tak bylo :) ale w tej chwili w polsce nie ma dobrych jakosciowo tv plazmowych - i temu tez nie zaprzeczycie :) a co jest dzis w japonii czy stanach... jak bedzi u nas to pogadamy
ogladalem juz tv po kilknascie tysiecy z pieknym logo odtwarzacza dvd utrwalonym na ekranie... egzemplarze wystawiennicze w sklepach po miesiacu... a to oznacza ze w domu to tez sie stanie - tyle ze po np roku... Ice - to moze jakis samsung? albo cos z innej beczki - laptop, aparat cyfrowy, projektor... albo zestaw kina a tv dokupic z wlasnej kieszeni crteka? |
Cytat:
|
Witam !
Cytat:
Tak naprawdę największą zaletą LCD - tak mi się wydaje, jest fakt, że są lekkie i cienkie !! I zużywają chyba też mniej energii. Bo poza tym to raczej dziś moda głównie. Cytat:
A co do firm - o LG mam takie sobie zdanie. Mam ich napędy w kompie - CD ma już 6 lat i jest OK, nagrywarka niecały rok - jak na razie nie narzekam - a DVD - dwa miesiące - mało używam, więc trudno nawet stwierdzić. A co do telewizorów - to moja 14 to właśnie stare LG - czyli Goldstar - i powiem tak - swoje wady ma - może nawet takie co by niektórych denerwowały. Ale jeden plus ma - od tych 13 lat nie była ani razu naprawiana - i dopiero od około 3-4 miesięcy czasem ginie jej na chwilę obraz. Pozdrawiam ro29 |
ja ostatnio nawet w hypernovej widzialem plazme Szajsunga z zabezpieczeniem przed wypaleniem statycznym czy jakos tak..
pozdro ;) |
Cytat:
|
Cytat:
i tylko oblizywac sie :piwo: |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Akurat z tym to raczej się zgodzę - jeśli to ma być podstawą do budowy czegoś w stylu "media center" to te 21 cali to rzeczywiście trochę mało. A co do pojęcia "średniej wielkości" - to nie chcę być posądzony że się czepiam :nie: - ale to pojęcie jest bardzo względne - chociażby z tego powodu, że czym innym to będzie dla mieszkającego w klasycznym mieszkaniu z lat 70-tych ( i to też zależy jakim M !), czym innym dla mieszkańca dzisiejszych bloków, a zupełnie inaczej się na to patrzy, gdy mieszka się w domku. Ja mam pokój niecałe 10 metrów kwadratowych - i też zaliczam go do średnich (mały ma w mieszkaniu niecałe 6 metrów kwadratowych ;) ) Pozdrawiam ro29 |
Namówiłem jednak brata na mały "kompromis" chyba dołozy pare złotych i kupi jakis dobry tv 29-30" + jakis komp media center + głosniki 5.1
Mysle ze bedzie ok. Tylko teraz pytanie jakiej firmy i jaki tv do 2500zł?? |
pasikonik pm11p 32" 16/9 (mniejsze sa 4/3 z tej serii) - mam i polecam, przegania jakosciowo sonego 75costam, ktory jest drozszy)
albo jakis sajsung z krotka dupa (radze najpierw przetestowac szczegolnie tryby skalowaniaobrazu, bo znam tylko z opinii - ponoc fajny sprzet) |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 12:35. |