![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
|||||||
| Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
|
#1 |
|
Bywalec
Data rejestracji: 04.04.2002
![]() |
I co mam dalej zrobic
Czesc poprzedni post ktory umiescilem odnosil sie do jakie "programy sa najleprze do oglondania tv?"- juz przez to przebrnolem scignolem pelno czyli 2 progsy
i pelno sterownikow wszystko poinstalowalem podciognolem kabelek z kabloweczki. Wlanczam borga wyskakuje glupie rejstrowanie oraz tescik i daje F3 i szukam progsow i nic nie znajduje wiec co jest nie tak czy moze dalej wina sterownikow choc pisze pod systemem ze dziala poprawnie czy moze wina tego borga. Myslalem ze moze nawet wina kompa wiec poszedlem do kumpla wziolem pelno sterownikow progsy do oglondania poinstalowalismy i u niego terz nie dziala wiec nie wiem czy moze karta jest wadliwa chodz wczesniej dzialala u kumpla ktory mi porzyczyl wiec co mam zrobic??
|
|
|
|
| #ads | |
|
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Gość
|
Rozumiem, że w dalszym ciągu masz AverMedia. Jak ściągnąłeś program z www.avermedia.com, to instalujesz, restartujesz komputer, w trayu masz ikonkę AV, odpalasz, podajesz,że masz -cable- stroi się samo, oglądasz. Tak jest umnie na 98SE. Jak masz WinXP, to instalujesz program do NT.
Co do Borga- to nie pamiętam, ale zdaje się, że tam ręcznie wpisywałem częstotliwości kanałów. Mam tą kartę, ale jej wcale nie używam, bo jest to ..........gadget, a nie porządna karta. Takiej jeszcze nie spotkałem. A jak chcesz dekodować C+ lub HBO, to sobie odpuść.:-D |
|
|
|
#3 |
|
Gość
|
Aha, i jeszcze jedno! Jeżeli nie odbiera sygnału, to możesz mieć pomylone sterowniki! Wtedy nie instaluj ich drugi raz, trzeba zrobić tak:
-odinstalować kartę w menadzerz użądzeń -usunąć sterowniki audio i video -usunąć z katalogu Windows plik o nazwie-Avdata.ini -usunąć z katalogu INF\Other pliki AverMediatvfleeta.inf oraz AVerMediatvfleetv.inf -z katalogu INF usunąć plikiTVFLEETA.INF i TVFLEETV.INF -zrestartować kompa -nie pozwolić Windowsowi instalować swoich sterowników -pokazać palcem gdzie jest sterownik(określona lokalizacja) i teraz powinno działać! Zainstalować program do TV-dostroić auto lub ręcznie. |
|
![]() |
|
|