![]() |
Cytat:
|
W kazdej z wymienionych wyzej stacji znajdziemy cos ciekawego. Jedyne co mnie w nich wkurza to reklamy !!! Jest ich stanowczo za duzo !!!
|
Polsat ma tylko kilka rzeczy fajnych : Bula i spola , kiepscy i maja jeszcze najlepsza prezenterke pogody w Polsce - nie wiem jak sie nazywa ale niezla z niej "pogodynka" :-D
TVN ma wiele rzeczy fajnych i chyba najbardziej przypomina "nowoczesna europejska tv" - jej plusy to FAKTY , Kasia i Romek ;) ,Kryminalne gry i dobre filmy .Minusy to wystajace zeby Soltysika :-D wiecej nie pamietam 8) |
Cytat:
|
Ja też TVN ale jest jedna pozycja w polsacie którą oglądam jak tylko mam czas "KURDE MAM POMYSŁA" :)
|
Ja natomiast jesli zakladam ze poogladam to i owo, wczesniej mam zwyczaj przeczytania programu TV :)
Rezerwuje sobie wtedy czas na ogladanie... wybieram TVN, ale z racji tego ze go tylko mam, na TV cyfrowej pozdrawiam:) |
@BD- a o których godzinach siedzisz przed TV??;)
|
hm smieszny tipic ale coz ...
ja malo kiedy ogladam tv a jak ogladam to TVN nie trawie Polsat ktory nieodparcie kojarzy mi sie z discopolo i tamtymi kregami wszystko co zrobi polsat jest jakies takie tandetne zaczynajac od pomyslow na programy a skonczyszy na prowadzacych - nawet nie maja ladnej prezenterki tvn natomiast stara sie bardziej programy sa sopracowane i odpowiednio wykonczone poza tym maja znosne prezenterki ale tak ogolnie to na calej cyfrze nie ma co ogladac :( albo ja mam pecha i jak zasiade przed tv to akurat nic nie ma ciekawego |
Cytat:
|
Cytat:
A czy ja cos sugeruje .... no pewnie ze tak !!!! Ogladacie hot chat na TV4 moze takiecos bedzie ! |
Cytat:
|
Re: TVN vs. POLSAT
Cytat:
Swoja droga na TVN sa duzo nowsze filmy i nawet czasem ciekawsze;p |
Witam !
Ciekawe czy bedzie mozna do nic dzwonić i rozmawiac na żywo .... :-D :-D |
Cytat:
|
Cytat:
Za darmo i w całym kraju z nadajników na ziemi a później z satelity(każdego) |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 04:48. |