![]() |
@BD- a o których godzinach siedzisz przed TV??;)
|
Ja natomiast jesli zakladam ze poogladam to i owo, wczesniej mam zwyczaj przeczytania programu TV :)
Rezerwuje sobie wtedy czas na ogladanie... wybieram TVN, ale z racji tego ze go tylko mam, na TV cyfrowej pozdrawiam:) |
Ja też TVN ale jest jedna pozycja w polsacie którą oglądam jak tylko mam czas "KURDE MAM POMYSŁA" :)
|
Cytat:
|
Polsat ma tylko kilka rzeczy fajnych : Bula i spola , kiepscy i maja jeszcze najlepsza prezenterke pogody w Polsce - nie wiem jak sie nazywa ale niezla z niej "pogodynka" :-D
TVN ma wiele rzeczy fajnych i chyba najbardziej przypomina "nowoczesna europejska tv" - jej plusy to FAKTY , Kasia i Romek ;) ,Kryminalne gry i dobre filmy .Minusy to wystajace zeby Soltysika :-D wiecej nie pamietam 8) |
W kazdej z wymienionych wyzej stacji znajdziemy cos ciekawego. Jedyne co mnie w nich wkurza to reklamy !!! Jest ich stanowczo za duzo !!!
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
-----jest noc gosciarka ubrana na czarno wraca z jakiegos przyjecia do domu choc jest ciemno w domu widzi wlamywaczke ,zapala swiatlo w chacie i mowi (do wlamywaczki ) ze ja zobaczyla bo kolor ubrania jest wyblakly (( Na koncowej scenie reklamy widac jak ta sama wlamywaczka obrabia ten sam dom teraz juz jednak jej stroj jest idealnie czarny bo uprala go w Perwolu Black Magic (( ------Zakochana para spotyka sie na randce facet obejmuje laske i dziwi sie ze jej stary sweterek jest taki puszysty , laska na to wyjmuje plyn do plukania tkanin ( nie wiadomo skad bo nie ma zadnej torebki !!) i mowi ze uprala go w nowym Perwolu (( A facet na to : Uhmm;) Dla tych co pomysla ze to sobie zmyslilem powiem : na serio widzialem te spoty w tv .To nie jest fake :-D |
Cytat:
|
Hmmm...
Nie spodziewałem się, że ten topic zdobedzie popularność wiekszą jak 5 odpowiedzi, ale dodam, że też wole TVN, bo mają lepszą ramówkę obraz jest o wiele ładniejszy niż na pol-sac`ie (bo na polsacie jest taki jakiś niewyraźny) i dzwięk na TVN jest często surround, a na polsacie od niedawna pod nazwą POLSAT jest napis STEREO (czy ktoś zauważył różnicę):-D :-D :-D Aha POLSAT puszcza te same filmy co roku na święta m.in. Bethoven itp.itd.etc.(więc można się spodziewać co bedzie lecieć 24.12.2003 roku:-D :-D :-D ) tak samo było we wtorek wigilijny potem w środe powtórka z całego wtorku, a dziś w czwartek skrócona powtórka z wtorku i środy.:-D :-D :-D :-D |
a świstak ?
Ilość załączników: 1
Jak mogliscie zapomniec o świstaku? Przeciez to jest kultowa reklama. Zresztą jak mówi Boguś L.:" Co ty wiesz o zawijaniu:
|
Re: a świstak ?
Cytat:
|
Ale fajny ten obrazek. Dam go sobie na pulpit:-D :-D :-D
|
Nie cierpie Polsatu bo to technologiczne niemoty.
TVN też nie lubię bo to zamerykanizowana chała. |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 00:24. |