![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
|||||||
| Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
|
|
|
#1 |
|
Gość
|
Tanie Board'y
wiec skoro mam ecs k7s5a -USZKODZONE postanowilem zmienic board'a
i tu pytanie do was jaki model/firme bybrac?(tanio!) tylko SOCKET-A bo procka nie zamienie! natrafilem na http://mint-electronics.com/products...ds/socketA.php 300zł z lan snd i nawet vga na pokladzie ata133 na pismie wyglada ladnie ale jak to w praktyce wyglada? ale wrocmy do tematu jest jeszcze juz oklepane shuttle ak32a ale bez lana itd a co do ECS'a to raczej dziekuje ale NIE!!!!!!!!!!!!!! jak ktos cos zuci to prosze odrazu link i cene MA KTOS TEGO MINTA ?z gory dziekuje za pomoc :cool:
|
|
| #ads | |
|
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Wyrejestrowany
Data rejestracji: 10.07.2002
![]() |
Ja bym ci polacał wziąć EPOX'a EP-8K5A lub EP-8K5AI chipset:VIA KT333, 1 port USB 2.0 i 3 USB 1.1, ATA 133, Obsługiwane pamięci: DDR, DIMM dodatkowo: Zintegrowany dźwięk Avance AC'97 (bez LAN'a i grafy)
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Gość
|
nie wspomnialem ze na ddr
sound musi byc milo by bylo gdyby lan tez byl grafa niekoniecznie czekam na dalsze propozycje...
|
|
|
|
#4 |
|
Gość
|
chipset VIA lub ALI tylko nie SIS!
najlepiej z ATA133 |
|
|
|
#5 |
|
Wymiatacz
Data rejestracji: 17.10.2000
![]() |
Re: Tanie Board'y
Hmm ten mint to na troche starym (bardzo) chipie KT266A
Wolalbym ECS L7VTA ma AGPx8, DDR 400, USB2.0, opcjonalnie IEEE 1394A, UDMA 133,LAN http://www.ecs.com.tw/products/pd_sp...?product_id=63 Cena w Łodzi 347, tak wiec ten MINT to gow** w porownaniu z tym ECS-em PS. z ECS to trzeba wiedziec jak sie obchodzic Pozdrawiam.
"myślisz że kim jestem ?? CZŁOWIEKIEM ??" - "Matrix Rewolucje" "Moja jest tylko racja i to święta racja, bo nawet jak jest twoja to moja jest mojsza niż twojsza, że wlaśnie moja racja jest racja najmojsza." - "Dzień świra" PIJ MLEKO!!! BEDZIESZ WIELKI!!! Powered by LTR-52246S Ostatnio zmieniany przez Zeus : 08.02.2003 o godz. 17:45 |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Silent Hunter ;)
![]() Data rejestracji: 18.05.2002
![]() |
Widze ze ktos nie lubi chipsetow SiS'a, a powaznie to VIA nie robi za dobre chipsety. Ja bym ci polecal najnowsza plyte MSI z chipsetem SiS 746FX.
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Gość
|
slowo nie lubi sis'a to troche za duzo ale chodzi mi tu o support pod linuxem gdzie w via jest on spory i navet zintegrowane ac97 bedzie dzialac a co do sis'a to ruznie bywa i trzeba za duzo kombinowac a ja w linuxie jestem lama
|
|
|
|
#8 |
|
Silent Hunter ;)
![]() Data rejestracji: 18.05.2002
![]() |
No nie wiem w czym problem, ja mam plyte na SiS'ie czyli plyte K7S5A i z linuxem nie mam problemow.
|
|
|
|
![]() |
|
|