![]() |
Przyłączam się do frontu Marine Aquarium 2 oraz Time, a czasem Skyrocket czyli firewerki. Ogólnie mam SS ale nie włączam no chyba żeby się pochwalić :D
|
Cytat:
|
Ilość załączników: 1
odświeżam stary topic bo warto. wpadł mi w ręce niezły wygaszacz, że aż postanowiłem sie nim podzielić
|
Cytat:
big THX to All kto mi podeslal rybki :) wszystkie sa genialne :) :piwo: |
Nie uzywam wygaszacza bo przeszkadza filmy ogladac.
Jak odchodze od kompa do wylaczam monitor jak sie zdarzy ze zapomne to po 5 minutach sie wylacza. Co do tvtoola to tego tez nieuzywam bo mi zabardzo przycina film po rogach. Wole sobie przestawic w ustawieniach grafiki na tv co prawda robie to przez 2 pary drzwi i jakies 7-8m :) ale coraz lepiej idzie najgorzej jak jakis lamus na gg cos napisze i mi napisy zaslania. |
Wygaszacza nie mam ale po wcisnięciu kombinacji CTRL+F12 SysGuard całkowicie blokuje dostęp do komputera (pulpitu) ;)
|
Ja nie używam wygaszacza. Przy odejściu od kompa na dłuższy czas wyłączam monitor kombinacją ALT+F9 (tyle że trzeba mieć TVToola załadowanego) :)
|
Ja mam zwykły wygaszacz pusty zbindowany pod dodatkowy klawisz na kalwiaturze ;)
|
Cytat:
kiedyś go używałem ale gdy oglądałem tv na kompie lub jakieś filmy - zaczął mnie denerwować, obecnie "ręcznie" wyłączam monitor :) |
Znalazłem fajny matrixsowy :)
|
Ja nie uzywam, irytuje mnie...
|
remix, po 15?! mi po 2 :D
pozdro ;) |
Witam!
ja nie mam wygaszacza :) po 15min monitor mi sie wylacza :) |
Cytat:
pozdro, Marcin |
... Marine Aquarium 2 z wbudowanym kalendarzem, lubie te rybki :cool: :*
|