![]() |
Cytat:
kiedyś go używałem ale gdy oglądałem tv na kompie lub jakieś filmy - zaczął mnie denerwować, obecnie "ręcznie" wyłączam monitor :) |
Ja mam zwykły wygaszacz pusty zbindowany pod dodatkowy klawisz na kalwiaturze ;)
|
Ja nie używam wygaszacza. Przy odejściu od kompa na dłuższy czas wyłączam monitor kombinacją ALT+F9 (tyle że trzeba mieć TVToola załadowanego) :)
|
Wygaszacza nie mam ale po wcisnięciu kombinacji CTRL+F12 SysGuard całkowicie blokuje dostęp do komputera (pulpitu) ;)
|
Nie uzywam wygaszacza bo przeszkadza filmy ogladac.
Jak odchodze od kompa do wylaczam monitor jak sie zdarzy ze zapomne to po 5 minutach sie wylacza. Co do tvtoola to tego tez nieuzywam bo mi zabardzo przycina film po rogach. Wole sobie przestawic w ustawieniach grafiki na tv co prawda robie to przez 2 pary drzwi i jakies 7-8m :) ale coraz lepiej idzie najgorzej jak jakis lamus na gg cos napisze i mi napisy zaslania. |
Cytat:
big THX to All kto mi podeslal rybki :) wszystkie sa genialne :) :piwo: |
Ilość załączników: 1
odświeżam stary topic bo warto. wpadł mi w ręce niezły wygaszacz, że aż postanowiłem sie nim podzielić
|
Cytat:
|
Przyłączam się do frontu Marine Aquarium 2 oraz Time, a czasem Skyrocket czyli firewerki. Ogólnie mam SS ale nie włączam no chyba żeby się pochwalić :D
|
Cytat:
jakiś czas będzie mi mieszał na ekranie ;) |
polecam ten wygaszacz...coś dla fanów LOTRA :) http://members.lycos.co.uk/karolluz/the_one_ring.exe
|
Cytat:
|
A ja tam wygaszacza nie używam, u mnie po 3min monitor się *wyłącza/wyłancza - ale wiecie o co chodzi :D
-e-d-i-t- *niepotrzebne skreślić ;) - na prośbę użytkownika Eliasz :P :piwo: |
Cytat:
Ja w sumie też nie używam wygaszacza, często komp włączony mam na cały dzień bo coś się ściąga to monitor sam po 5 minutkach wyłącza się (chociaż już od kilku miesięcy wogóle go nie wyłączam, tylko zostawiam w stanie czuwania, bo coś przycisk ciężko chodzi, właściwie to się boje że jak go wyłącze to już go nie włącze ;) :) ) |
Teraz chyba dobrze ;) - patrz wyżej...
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 21:30. |