![]() |
Szkoda że Legion tak szybko w kimonko :'(
|
no co ty on jest zawsze zywy :D ale moze ciasto go zmeczylo
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
no ladnie bedziem jesc :>
|
Cytat:
|
Cytat:
|
tak by sie przydalo jakies ciacho gdzie ciocia dawac mi ja :D
|
Cytat:
A mnie admin lub mod wywalili by mnie z tego forum, + klucz w wodę ^_^ |
Cytat:
|
Cytat:
Natomiast chciałbym zwrócić uwagę na pozytywne aspekty postów choć niekoniecznie zgodnych z tematem zamieszczonym . Owszem zdażają się posty + wynikające dyskusje , nieładne , delikatnie mówiąc ! Ale ten o którym piszę (chyba wiadomo o co chodzi) taki nie był !!!! Ale to co zostało usunięte przez podzielenie już nigdy nie będzie takie jak było ! A zapowiadało się miło i sympatycznie ! Bardzo proszę o wzięcie pod rozwagę , podziału postów miłych , wesołych choć "trochę " nie w temacie od nie sympatycznych ale na temat .. Wiem że to może być trudne ! Ale w/g mnie czytanie postów np. wizzarda , to ucieczka od szarej Polskiej rzeczywistości, i jak dla mnie przydaje blasku temu Forum |
Cytat:
|
Jesli chcieci wiedizeć jak tu nie dawno było wesoło i co drugi temat byl zamykany to popatrz toche wstecz. Jaki wtedy dym zrobilismy z chłopakami :D
A tak przy okazji to o czym jest ten temat?? |
Cytat:
ale chodzi o to ze ten temat rozszczepili bo byl na dvd ogolnie i o ta czesc nam chodzi ale widze ze admini oraz mode. nie zamkneli tylko nas wyslali do offtopicu wiec juz nie sa tacy agresywni:D -------------------------------------------------------------------------- panowie dzisaj ciocia robi big ciasto nadzieawne chmielem kto sie pisze ? :D |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 19:02. |