![]() |
Spóźnione ale szczere. Wszystkiego najlepszego SID :spoko:
|
Wszystkiego najlepszego :) :spoko: :piwo:
|
LOL, wszystkiego dobrego :piwo:
|
ode mnie moc serdecznych zyczen :)
|
Wszystkiego najlepszego!! Sto LAT
|
Cytat:
dokładnie sto lat! I abyś do nas częściej zaglądał i uczestniczył nie tylko w tematach dotyczących Opery lub płyt głównych, ale ogólnie :) Pozdrawiam Cie serdecznie! :piwo: |
Wszystkiego najlepszego :piwo: !!!!!!!
|
:piwo: Sto lat :piwo:
|
Najlepszego!!!Zdrowka zycze
|
Nalepszego Sid :piwo:
|
dorzucam swoje trzy grosze: dobrego, lepszego i najlepszego!
|
Sid wpisał się już w karty historii tego Forum ...
Tak więc życze Ci ....Wszystkiego Dobrego :piwo: i pozdrawiam serdecznie. |
dziekuje wszystkim ktorzy pamietali i wspisali sie tutaj, wszystkim tym ktorzy zdecydowali sie na droge prywatna rowniez - milo byc [chyba] dobrze pamietanym :)
co do pojawiania sie - to mam taki cichy plan zeby nabic troche postow i dojsc do jakiejs najblizszej okraglej liczby - ale jakos nie moge sie wczuc w ta nowa atmosfere :) a posty o operze sa tylko raz na miesiac :D a tak bardziej serio, przez ostatni czas sporo sie zmienilo w moim zyciu, komputer stal sie zrodlem dochodow a nie rozrywka, plyte ostatnio nagralem chyba w marcu i raczej to sie nie zmieni szybko a zycie zaczelo biec szybko, bardzo szybko - choc staram sie nim kierowac to nie wiem co bedzie za tydzien, generalnie fajnie jest, ale przyjemnosci znalazlem sobie inne - no i zdecydowanie przestalem sie czuc ekspertem w jakiejkolwiek dziedzinie - dlatego siedze cicho bawcie sie dobrze - a ja bede czatowal na tematy o operze :) |
Wszystkiego najlepszego SID i niech Ci się wiedzie na twoim nowym forum.
Ale zaglądaj do nas czasami :sluze: |
Ode mnie również spóźnione (ale częściowo usprawiedliwione, bo musiałem wyjechać) życzenia dla Sida. Wszystkiego Najlepszego! :)
I może, tak w ramach spóźnionego prezentu założymy jakiś Topic o Operze :) Taki jakiś malutki, acz treściwy? ;) |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 12:43. |