![]() |
sorki, trzeba bylo wczesniej mowic ;)
zaraz poprawie Update: nie wiem, co u Was jest, ale przed chwila to sciaglem i nie mam problemow. |
Ja tez tak mam. Da sie otworzyc tylko ten plik 4.rar
|
problemy z attachment
co jest z tymi załcznikami ze nie moge ich rozpakować
Ciągle jak sie do tego biore to mi to wyskakuje ! C:\Documents and Settings\JACO\Pulpit\attachment\qsdas.zip: Either multipart or corrupt ZIP archive Co nie sciagne to corrupt mam Winrara 3.0 |
Cytat:
ale ten koles musialby na to pole spadaochronem wylodowac :D Czepiali sie tego, ze nie widac aby ktos wogole szedl przez pole aby na srodku te kregi zrobic ;) |
@Patrix, nie widzialem? Pokazwyali kiedys, ze w jedna noc 2 kolesi potrafi to zrobic, nie lamiac kukurydzy, specjalnym narzedziem, tzn. idzie sobie z tym a to samo przygnaita do ziemi... hehe ;)
pozdro ;) |
Cytat:
Ale dym nie pasuje wtedy .... Mam jeszcze inny ciekawy filmik skąd bioro sie kręgi na polach ?? ;) Uzyc opcji "Zapisz element docelowy jako ..." inaczej nie odpali. http://www.area51zone.com/cgi-bin/ga....cgi?r=727.mpg plik 1,22 mb |
Jesli to naprawde nie byl fotomontaz (w co watpie) to wygladalo to raczej na jakas rakiete kierowana, tudziez inny pocisk. No chyba ze macie inne pomysly.
|
no właśnie ufo zostawiło kupe dymu.
choć mogło być prawdziwe. Dobrze że w wierzę nie walneło bo by osama fuchy nie miał :) |
Co do tego UFO przy WTC...od razu widac ze na 100% nie bylo to cos pochodzenia pozaziemskiego. No chyba ze ktos slyszal u UFO latajacym na bezolowiowej ;) (tudziez paliwie innym niz antygrawitacja itp.)
|
Ilość załączników: 1
z tematem wyskoczylem bo stronke sobie akurat robie ;)
uprzedzam, ze calosc moze sie jeszcze kompletnie zmienic |
COS napewno jest, ale zeby sobie ot tak latalo po naszym pieknym niebie dla samej turystyki ... jakos nie bardzo mi to pasuje... ;)
|
dzięki Patrix, filmik niezły, zaraz moze posciagam Strefe 51.
W sumie też troche sie tym interesuje/interesowalem ;) Wierze, że "TAM" czyli poza ziemią COŚ jest, ale za dużo właśnie jest wątpliwości, niedowiarków i ludzi opętanych. Pozdro mianiacy UFO ;) :3msie: |
Cytat:
ten filmik a wlasciwie nieco inne ujecie ogladalem tuz po ataku na WTC miala go dokonac jakas reporterka z japonskiej tv przez przypadek ,niestety (albo stety) trudno jest zaakceptowac ewentualna obecnosc UFO zwlaszcza ze tak zwane oficjalne czynniki odsadzaja od czci i wiary kazdego kto smialby zawierzyc swoim oczom a nie oficjalnym poprawnym wyjasnieniom i stad tyle nasmiewan i niewybrednych zartow bo podobno wszyscy wysmiewamy nieznane (moze taki atawizm) |
UFO jest wszedzie !!!!!! :) ostatnio nawet dwa spodki mi do domu przez kibel wlecialy i za nic nie chcialy wyleciec oknem ;) :D :D :D :D :D
|
Filmik naprawde wygląda realnie. Jednak uważam że to fotomontaż.
Pozdrawiam |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 16:38. |