Powrót   Forum CDRinfo.pl > Różne > Off topic

Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom.

Witaj Nieznajomy! Zaloguj się lub Zarejestruj

Zarejestrowani użytkownicy mają dostęp do dodatkowych opcji, lepszej wyszukiwarki oraz mniejszej ilości reklam. Rejestracja jest całkowicie darmowa!

Opcje związane z dyskusją Tryby wyświetlania
Prev Poprzedni post   Następny post Next
Stary 22.03.2005, 02:27   #1
kob2005
Bywalec

Data rejestracji: 13.02.2005
kob2005 w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
Przemyslenia starego spawacza

Witam .
Nie wiem czy to forum jest obslerwowane przez wladze cdrinfo ale wiem jedno-nikt nie lubi krytyki .
Zagladam na strone cdrinfo praktycznie od dobrych 10 lat .Takze forum to bylo moim ulubionym ,z racji ciekawych tematow oraz niesamowitej wrecz checi niesienia pomocy.Niestety ,od dluzszego czasu forum to spadlo jak to sie brzydko mowi na psy (z bolem stwierdzam ze strona glowna takze).
Wiem ze kazde forum tworza ludzie roznego pokroju i to oni (my) decyduja o jego formie .Niestety obecnna forma przestaje mi odpowiadac.Mozecie potraktowac mnie jako jednostke maloznaczaca (jeden user w ta jeden w tamta) zycze Wam z calego serca aby takich malkontentow nie bylo duzo - inaczej powoli ale w trybie postepowym strona ta zagubi swoj wizerunek w spolecznosci www .
Strona glowna .
To co da sie wytlumaczyc brakiem czasu,krotkim zastojem jestem w stanie zrozumiec.Niestety przekladane testy z dnia na dzien ,z tygodnia na tydzien staje coraz bardziej nuzace .
Daje sie zauwazyc wrecz totalny brak umiejetnosci ogarniecia tego przez jakakolwiek osobe prowadzaca serwis .
Coz ,moze gderam,moze to tylko okres przejsciowy - bardzo bym pragnal aby tak wlasnie bylo.
Na tym polu warto sie poprawic ,warto utrzymac w rekach to ,co w takim trudzie i znoju bylo przez te wszyskie lata zdobywane.

Forum .
Jesli glowna strona strasznie sie opuscila ,to forum na tym boardzie to juz totalna kleska .Zbywanie pytajacych ,glupie docinki przez osoby majace przy swoich avatarach napis Moderator wola o pomste do nieba .
Z gory prosze o nie snucie domyslow nie jestem uczestnikiem - bylem nim 2 lata temu .Musicie zrozumiec ze wasze posty sa czytane przez tysiace osob ,poszukujacych danego rozwiazania problemu .
Zmora tego forum sa "czty forumowe" - pogaduszki pomiedzy blizej nieokreslonymi grupami tego forum ,tylko po to aby dac upust swojej proznosci .Musze Was chyba zmartwic iz malo kogo obchodzi to czy ktos za 20min wypije sobie Lecha czy Zywca ,ze ktos kogos okradl ,czy poderwal drugiemu dziwczyne .W postach macie totalny zament ,odszukanie odpowiedzi na pytanie graniczy z cudem .Przebijanie sie przez 130 wypowiedzi cytuje (tutaj praktycznie powinna byc lista cytatow na ok. 500 stron A4 ,wybralem tylko pare-zajelo mi to doslownie 40s) :
"popieram ..."
"Dokładnie, te płytki sa do dupy !
Naigorszy szajs ! no może jest jeszcze kila gorszych co słabo latają na polu
Może jakieś zawody ? w rzutach na odległość ? "
"idź do swojej błekitnej wybeczec się albo tej z 2003 malolaty lol"

Chyba nie ma sensu cytowac dalej,to co widac na perwszy rzut oka.
O dziwo na tym forum doliczylem sie chyba z 6 moderatorow w jednym dziale ,co powinno przekladac sie utrzymanie jako takiego poziomu?.
Wrazenie po 30min przewertowaniu tematow jest jedno-forum opanowane przez kilkunastoletnich szczeniakow ,zadnych wrazen i super zabawy internautow.
Ktos powie: "w koncu po to to forum?" ,warto jedna poyslec od czasu do czsu o ludziach ktorzy szukaja pomocy na takich stronach.to od nich zalezy czy wroca tutaj jeszcze raz.
Jesli zatem nie zalezy szefom tej strony na nowych userach to jestem w stanie zrozumiec totalny haos tutaj panujacy.w innym razie trudno to wszystko ogarnac.
Mam nadzieje ze moja krytyka nie urazila zadnego.Prosze ja potraktowac bardziej jako wypowiedz osoby zatrwozonej sytuacja na stronie ,ktora odwiedza ja regularnie od bardzo dawna.
Aby jeszcze raz ukrocic spekulacje :nie bylem nigdy obrazony na tym forum,
nie jestem i nie bylem nigdy zbanowany na tym forum ,ten post nie powstal w akcie zemsty ,wyzalenia sie czy czyms w podobnym stylu.
Ot takie spostrzezenie przecietnego uczestnika.
Zegnajac sie pozdrawiam i zycze aby to forum powrocilo do swojej swietnosci .
kob2005 jest offline   Odpowiedz cytując ten post

#ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec

Data rejestracji: 29.12.2008

CDRinfo.pl is online  

Twoje uprawnienia: