![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
.:Obey Your Master:.
Data rejestracji: 18.12.2003
![]() |
![]()
Sorry, ale zamykacie tematy warte uwagi.
Wg mnie media stworzyły nowy kierunek w TV- umieranie na ekranie. Oczywiście bardzo mi przykro, że odszedł tak wielki aurorytet, ale czy potrzrebny był ten cały cyrk. Człowiekowi nawet umrzeć w spokoju nie pozwolil. W czwartek wystawili na w pół przytonego człowieka do okna, aby uspokoić dusze wierzących. Przystawianie mikrofonu osobie, która ma podłączona sonde żołądkową, jest lekkim nietaktem. W piatek rano podawali, że o 6 rano odprawił msze, a o 7.30 już był był zawale w stanie jak to określają amerykanie "grave condition" W sobote rano, napisał krótki liścic do ludzkości - niemożliwe!! Tak oto TV pokazała swoją kolejną twarz, brak szacunku dla śmierci WIELKIEGO CZŁOWIEKA!! Na jednym z polskich programów pochowali go już wczoraj, kresląc datę urodzin i śmierci w 2005 roku. Następnym będzie Brazylińczyk!! P.S. napisałem to z premedytacją. Jeżeli jest dyskusjka nie należy jej zamykać. P.S. II niech to ktoś przeniesie, nie widziałem tematu w przyklejonych!! Ostatnio zmieniany przez Air : 03.04.2005 o godz. 01:28 |
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Caliente
Data rejestracji: 30.09.2002
![]() ![]() ![]() |
cos w tym jest
![]() |
#3 |
Niedzielny Palacz
Data rejestracji: 16.10.2001
![]() |
tv nation
bo to jest tak u mnie w domu matka z ojcem siedza przed tv - z papiezem bylo zle - siedza przed tv bo to ojciec swiety - minie miesiac i dalej beda siedzieli przed tv... smutne ze niewierzacy zauwaza cierpienie czlowieka ktorego sie zamecza wystapieniami itp a wierzacy sie ciesza ze ktos im z okna macha - nie zauwazajac bolu... troche to chore bo wiara opiera sie chyba na milosci blizniego prawda? inna sprawa to rozgrywki wewnatrz koscielne - to co pisze wzbudzi pewnie oburzenie ale pomyslcie - jestesmy tylko ludzmi.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Merry F****** Christmas
Data rejestracji: 22.10.2002
![]() |
Watykan jeszcze nigdy prawdy nie powiedzial...
do niczego sie nie przyznal... Ja mysle, ze medialnosc ten sytuacji jest zrozumiala i calkiem usprawiedliwiona. To nie jest reality show ze sztucznymi gwiazdorami, ktore ogladamy dla zabicia czasu To sie waza losy swiata i zainteresowanie jest zrozumiale. Wlasnie sobie uswiadomilem, ze gdy sie urodzilem On juz byl, a teraz zaczyna sie jakis nowy rozdzial.
![]() |
#5 |
αρχή
Data rejestracji: 16.06.2001
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
smutek wielki, odszedł wspaniały człowiek.
winne są media, winny jest też i zapewne watykan. od jakiegoś czasu nieoficjalnie mówiło się, że schorowany ojciec jest nie na rękę watykanowi. wcale bym się nie żdziwił, gdyby zostały podjęte pewne celowe działania... pomyślcie - dlaczego osobisty lekarz paieża wielokrotnie podejmował decyzje sprzeczne z zaleceniami specjalistów (bądż co bądż autorytetami światowej klasy) z kliniki Gemelli? zresztą, nieważnie. proponuję ![]()
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów bez podawania przyczyny. pozdrawiam ![]() ![]() Ostatnio zmieniany przez woitas : 03.04.2005 o godz. 09:04 |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Formatowiec...
Data rejestracji: 03.08.2003
![]() |
Odszedł... nie powróci... nie dowiemy się kogo wina... ale to pzrecież nieważne... ważne jest, że był... i będzie w sercach...
![]() |
#7 |
niezwykły
Data rejestracji: 07.02.2003
![]() |
heh w piątek w telewizji ogłoszono śmierć papieża ale watykan zaprzeczył... czyli rzeczywiście był szum...
ale wiecie... ![]() @Air Czy gdyby media milczały to wyraziłyby sacunek dla papieża? ("Tak oto TV pokazała swoją kolejną twarz, brak szacunku dla śmierci WIELKIEGO CZŁOWIEKA!!") a co sądzicie o łańcuszkach na gg których dostałem tak na oko 97454 na temat Jana Pawła II... dla mnie to że się modlę (w tym przypadku o jego zdrowie) jest zbyt prywatną sprawą by celebrować to na opisach gg.
![]() |
#8 |
Demonik
Data rejestracji: 16.01.2005
![]() |
I teraz, żeby spełniła się przepowiednia - wybiorą za papieża murzyna.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Guru
Data rejestracji: 31.08.2003
![]() |
Cytat:
I nastąpi Armagedon, wilkie pierdut! <rotfl> |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Wymiatacz
Data rejestracji: 27.07.2004
![]() |
z tego co czytalem to jest trzech kandydatow glownych na pierwszym miejscu jest włoch, pozniej niemiec a pozniej wlasnie murzyn
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Merry F****** Christmas
![]() |
znajoma powiedziala, ze jak wybiora murzyna to pujdzie lezec krzyzem w kosciele
![]() ma byc koniec swiata ![]()
![]() |
#12 | |
Forumator
Data rejestracji: 04.04.2004
![]() |
Cytat:
![]() OBYM SIĘ MYLIŁ
![]() |
![]() |
#13 |
Alojzy
Data rejestracji: 12.11.2002
![]() |
A ja tak sobie mysle ze koniec swiata wcale nie bedzie zalezal od tego jakiego koloru skore bedzie mial kolejny papiez, ale od tego na jak dlugo wodoru w naszym sloneczku wystarczy. Po czesci zgodze sie z kolego Air`em, ze pokazywanie Ojca Swietego w telewizji z pewnoscia nie bylo dla niego czyms przyjemnym i nie ulzylo w cierpieniach. Wydaje mi sie jednak, ze taki czlowiek jak on do konca chcial byc z kochajacymi go ludzmi, a i tez sami wierni na calym swiecie z zapartym pewnie tchem sledzili minuta po minucie to co sie dzieje. Niestety tak jak wszyscy sie spodziewali umarl-jest mi smutno z tego powodu, ale wydaje mi sie ze papiez podobnie jak Horacy moglby powiedziec o sobie "Non omnis moriar" i z pewnoscia tak wlasnie jest. Pozdrawiam
Ostatnio zmieniany przez Tomek777 : 03.04.2005 o godz. 14:01 |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Merry F****** Christmas
![]() |
Cytat:
Ale tak wlasnie mysle, ze koniec swiata to ludzie sobie sami zorganizuja, a nie zaden Palec Bozy
![]() |
![]() |
#15 |
.::MaNNErS:SuCk::.
Data rejestracji: 25.02.2004
![]() ![]() ![]() ![]() |
najbardziej denerwuje mnie "elastyczna" zaloba ...
plywanie mnie uspakaj wiec postanowilem sie wyciszyc na jednym z warszawskich basenow zadzwonilem rano o 8.15 upewni sie czy otwarty ... "oczywiscie" oznajmil mi pan przez telefon no ale coz "zaloba" zaczela dzialac od 10.00 ... jak dojechalem na miejsce ... grrrrr wybralem wiec inny basen (blizej siebie) byl otwarty ... tam zaloba zaczela dzialac teroche pozniej od 15.00 ... grrrr w telewizji jedno i to samo ... wiec wybralem sie do wypozyczalni ... "z powodu zaloby ..." ... grrrrrr moze jest jakis glejt w ktorym jest napisane co ma byc zamkniete a co nie ... ... bo narazie widze ze ludziom nie chce sie pracowac ![]()
![]() |
|
|