![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Wyjadacz ;)
Data rejestracji: 18.08.2002
![]() |
umowy z operatorami
Chcę se kupić komurę ale czy w jakiejkolwiek sieci można podpisać umowę na 12 miesięcy czy trzeba na 24 tak jak w erze )
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Gość
|
Bodaj w IDEI, ale nie pamietam, bo sie pozbylem! Aparat 2x drozszy i abonament tez wysoki. Mam Plusa+. 24 do odsiadki!
|
![]() |
![]() |
#3 |
Costam
Data rejestracji: 20.05.2002
![]() |
Wszedzie jest juz 24miesiace. Jezeli nie chcesz umowy to zostaja ci karty pre-paid.
![]() |
#4 | |
Wyjadacz ;)
![]() |
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#5 | |
staruszek
Data rejestracji: 02.06.2001
![]() |
Cytat:
sam korzystam obecnie z karty sim+mega (abonametowa z ideii mi zbrzydla po roku) i jest jak dla mnie wystarczajaca. 1. ladujesz kiedy kcesz pogadac (rozmowy drozsze ale idzie wytrzymac). 2. nikt ci nie nadzwoni jak zarabia ci/zgubisz telefon (slyszalem ze jak zglosisz w miare szybko to moga anulawac rozmowy z ostatniej godziny czy jakos tak) - po prostu wydzwoni ci limit i juz. 3. nie musisz go miec na siebie (nie dostaniesz jedynie kodu pin2) bo po co go rejestrowac i widniec gdzies jeszcze w papierach. co do umowy na 12 miesiecy to ydaje mi sie ze w plusie to jeszcze dziala ale telefony sa wtedy drozsze ponizszy link zawiera opis jakiejs promocji. http://w3.plusgsm.pl/res/1_wybor2_2....ybor_2&ikona=1 nie przejrzalem do konca ale juz widze ze jest do wyboru 12 i 24 mies. pzdrwm Niktia_Bennet
![]() |
![]() |
#6 |
Costam
![]() |
Dokladnie tak jak kolega u gory mowi sa na rok ale ceny aparatow sa wtedy kosmiczne, takie jakbys kupowal aparat od dealera nokii czy innej firmy ze sklepu.
![]() |
#7 | |
Wyjadacz ;)
![]() |
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#8 |
Costam
![]() |
Nie kumejszon widze stary. 149 to chyba jak na dwa lata bierzesz. Jak bierzesz na rok to ceny sa kosmiczne nie wcisniesz mi kitu.
![]() |
#9 | |
staruszek
Data rejestracji: 02.06.2001
![]() |
Cytat:
do tego dokladasz siakis pop, sim+ czy tak tak (okolo 50 zl lub mniej) kupiony np na allegro lub od jakiegos ziomala i dziala. mozesz tez poprobowac z zestawami startowymi idei - nie pamietam jak to sie nazywa ale placisz chyba okolo dychy abonamentu (nie ma bezplatnych minut) i jakos dziala pzdrwm Niktia_Bennet
![]() |
![]() |
#10 |
MAJSTER zlotowy
Data rejestracji: 16.05.2002
![]() |
Mam propozycje, bardzo chcielibyśmy Ci pomóc, ale wiekszosc z nas używa komórek a nie zastanawia się nad nimi w związku z czym trudno będzie Ci tu znaleść specjalistów w tej dziedzinie, z pewnością uzyskasz tu wiarygodne odpowiedzi na temat nagrywania płyt, komputerów i wszystkiego co z nimi związane, ale pozwolisz, że polecę Ci kilka stronek, kolejność ma znaczenie:
http://www.gsmonline.pl - moim zdaniem najlepsza http://www.telefon.gsm.pl - też niezła http://www.telefon.pl -kiedyś była do zniesienia, ale to było dawno, niewiem co tam się teraz dzieje. |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
<<<Watcher>>>
Data rejestracji: 28.06.2002
![]() |
najlepiej to sobie kup telefon na allegro za grosze ze zdjętym simlockiem lub nie. właduj do niego karte aktywującą i jesteś już właścicielem nowego telefonu.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Komandor
Data rejestracji: 29.07.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
pozdrawiam ![]() |
|
![]() |