Powrót   Forum CDRinfo.pl > Różne > Off topic

Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom.

Witaj Nieznajomy! Zaloguj się lub Zarejestruj

Zarejestrowani użytkownicy mają dostęp do dodatkowych opcji, lepszej wyszukiwarki oraz mniejszej ilości reklam. Rejestracja jest całkowicie darmowa!

Odpowiedz na post

Opcje związane z dyskusją Tryby wyświetlania
Stary 28.07.2003, 21:01   #1
piothrix
Stały bywalec ;)

Data rejestracji: 18.08.2002
piothrix w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
no ja ten sprzecik mam dopiero od dzisiejszego ranka i powiem ze sprawuje sie bardzo dobrze. Jest bardzo zadbany..malo porysowany..technika i wszystko inne w jak najlepszym stanie.

Co do mocy to moze duzej nie ma ale daje slowo ze wyciska maksymalnie duzo i naprawde mohe kolumny WEGA 40W przy 8Ohm daja bardzo duzo.!!

W ogole UNITRA to wspaniale cacka robila..a amplitunerek kupilem za 130 zeta

C. K. N.
piothrix jest offline   Odpowiedz cytując ten post

#ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec

Data rejestracji: 29.12.2008

CDRinfo.pl is online  
Stary 15.08.2007, 00:35   #2
fuul wypas
Nowy na forum

Data rejestracji: 15.08.2007
fuul wypas w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
Cytat:
Napisany przez piothrix Podgląd Wiadomości
no ja ten sprzecik mam dopiero od dzisiejszego ranka i powiem ze sprawuje sie bardzo dobrze. Jest bardzo zadbany..malo porysowany..technika i wszystko inne w jak najlepszym stanie.

Co do mocy to moze duzej nie ma ale daje slowo ze wyciska maksymalnie duzo i naprawde mohe kolumny WEGA 40W przy 8Ohm daja bardzo duzo.!!

W ogole UNITRA to wspaniale cacka robila..a amplitunerek kupilem za 130 zeta
Ja tez mam Unitre at 9100 i jestem zadowolony z tego sprzętu. 40 wat głośniczki pod ten zmachol?? śmieszne! heheh!! Ludzie wy niewieci co ten wzmacniacz potrafi!!!Ja mam dwa potężne głośniki firmy polaris(diora) 180wat (300muzycznej) + ogromny subfofer (cos ok300wat-to niejest moc muzyczna). Jest tylko jedno ale, aby podłączyc takie potęzne głośniki pod ten zmacniacz to czeba mieć korektor!! Ja mam korektor diory(ws042). Efekt jest wspanialy! moim zdaniem wszystkie nowe amplitunery wysiadają do tego. Najwięcej rozgłosilem do 4 moze do 4,5 więcej sie boje(nie tego za spale zmachol tylko ze rozniose chate). Denerwuje mnie ktos ja sie pyta "czy moge podlączyc glosniki o mocy 80w do unitry at9100" wkur*wiaja mnie takie pytaniia! Jedyne co widac po unitrze ze ciagnie takie glosniki to to ze jak sie zrobi glosniej to przygasają światla i niz poza tym!!!!zapewniam wszystkich ze nic w tym zmacniaczu nie robilem zadnych tunigow a ni nic!! jedyne to przestroilem radio!! jakies pytania gg 1 1 0 1 2 5 1 8.
fuul wypas jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz na post

Twoje uprawnienia: