![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
..::Returned Master::..
Data rejestracji: 14.12.2002
![]() |
Corel Draw 8 - co to jest :)
Czy mozecie podac mi mniej wiecej definicje Corel Draw 8??
Chodzi mi o cos takiego w stylu Corel Draw - jest to program sluzacy do... Oraz czy mozecie pomoc odpowiedziec mi na pytanie - "Dlaczego uzylem/lam tego programu wlasnie do prezentacji stworzenia multimedialnej??" Z gory dzieki... jesli bede mogl to sie jakos odwdziecze ![]() Pozdrawiam Potworny ZbigNieff
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Capo di tutti capi
Data rejestracji: 24.09.2002
![]() |
Witam!
z tego, co sie orientuje, to Corel Draw jest programem do obrobki grafiki wektorowej, ale co to znaczy to nie wiem ![]() Ja kiedys uzywalem Corel Draw'a do robienbia okladek na plyty. Mozna tam latwo nakladac obrazy na siebie, dodawac napisy, formatowac te napisy i ogolnie obrobic projekt.
![]() |
#3 | |
Wyjadacz ;)
Data rejestracji: 11.11.2002
![]() |
![]() Cytat:
Tak na powaznie, gdyby ktos pytal to odpowiedzialbym ze firma Corel to istniejacy od zawsze producent uniwersalnego programu do tworzenia i obrobki grafiki wektorowej, rozwijany sukcesywnie od wielu wielu lat (zaczalem uzywac od wersji 2.0) ktory z czasem stal sie takze kombajnem multimedialnym przez co.. przestalem go lubic. Dla mnie zawsze bedzie pierwszym i najbardziej intuicyjnym narzedziem do zabawy z wektorami (do wersji powiedzmy 6.0) natomiast uzywanie go do tworzenia prezentacji multimedialnej zakrawa na dosc ciezki dowcip ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() |
Salvad0r - to wcale nie jest zart... poprostu moja dupa
dostala takie zadanie domowe w Liceum i tak poprosil nauczyciel, sam sie troche zdziwilem dlaczego wiaze on ten program z prezentacja multimedialna ale tak chce wiec musi tak byc ![]() Sam troche szukalem, ale bez skutecznie... dlatego prosze o pomoc!! A tak poza tym to wlasnie nie mam jak poszukac - wrucilem z czech i przywiazlem ze soba prawie 70 telefonow komorkowych i musze do rana posciagac z nich simlocki ![]() ![]()
![]() |
#5 |
Capo di tutti capi
Data rejestracji: 24.09.2002
![]() |
Witam!
Zbyniu... ktory Ty jestes recznik, ze masz jeszcze dupe w LO?
![]() |
#6 | |
![]() |
Cytat:
Dlaczego mowisz jeszcze w LO ![]() ode mnie 6 lat mlodsza ![]() Oh jakiego ja mam pech przez te 13 w dacie urodzenia ![]() Ale do rzeczy pomoze mi ktos czy nie ![]()
![]() |
![]() |
#7 | |
Wyjadacz ;)
Data rejestracji: 11.11.2002
![]() |
Cytat:
Sciagaj te simlocki zamiast jeczec bo do rana juz niedaleko ![]() A ja odpowiadajac na Twoj apel napisalbym tak: Corel Draw jest to program stworzony i rozwijany przez kanadyjska firme Corel specjalizujaca sie od wielu lat w oprogramowaniu do tworzenia i obrobki grafiki wektorowej oraz rastrowej. Pakiet sklada sie z kilku narzedzi umozliwiajacych wykonywanie praktycznie wszystkich funkcji jakie na bitmapach i w grafice wektorowej wymyslono. Oprocz programow uzytkownik otrzymuje bardzo obszerne biblioteki gotowych grafik, ktorych moze uzywac we wlasnych projektach. W sprzedazy znajduje sie zazwyczaj kilka wersji programu, co umozliwia dopasowanie optymalnej konfiguracji do posiadanego sprzetu komputerowego. Firma Corel organizuje coroczne konkursy na najlepsze prace graficzne wykonane przy uzyciu programu Draw oferujac bardzo wysokie nagrody. Przyczynia sie to do popularyzacji i tak niezwykle chetnie uzywanego na swiecie programu graficznego jakim jest Corel Draw. Rozwinac cos, czy wystarczy? 8) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Kocham Paskudy, Świntuszę
Data rejestracji: 30.03.2002
![]() |
ja $&&#*A( - zeby o wlasnej kobiecie powiedzeic 'dupa'...
stary zmien forum
![]() |
![]() |
#9 |
Guru
Data rejestracji: 17.04.2002
![]() |
Mam kolege z Kudowy i mówi identycznie
![]() ![]() ![]() tam taki klimat... na granicy... wiesz ... ![]() ![]() ![]()
![]() |
#10 |
liniejący leming
Zlotowicz
Data rejestracji: 20.12.2001
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
... Matko Boska, a miałem jechać do Kudowy na wypoczynek
![]() ![]()
![]() |
#11 | |
lub po prostu Paput
Data rejestracji: 07.03.2002
![]() |
Cytat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Kocham Paskudy, Świntuszę
Data rejestracji: 30.03.2002
![]() |
to do mnie?..
jak przeczytalem tekst Zbignieffa to bylem w lekkim szoku.. i nie ukrywam ze nie podobaja mi sie takie teksty - bo o braku szacunku i ogolnym poziomie wlasnie swiadcza..
![]() nie odpowiadam na pivy z pytaniami jak sie komus wlamac na mail [co za pomysl] i z prosba o pomoc w konfigu czegostam. te czasy sie skonczyly. Ostatnio zmieniany przez -Sid-The-Rat=> : 31.03.2003 o godz. 10:43 |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Guru
Data rejestracji: 13.02.2003
![]() ![]() |
CorelDraw jest programem do obróbki wektorowej.
Jest to jeden z najlepszych programów dostępnych na rynku. Ja używam wersji 10.
![]() |
![]() |
#14 | |
Gość
|
Re: Corel Draw 8 - co to jest :)
Cytat:
...corela (jest juz 11) nie uzywam juz dawno, wszystkie jego mozliwosci a nawet wiecej posiada Adobe Photoshot na ktorym smigam, wole rowniez Macromedie Flash MX-a. To sa softy na ktore sie "przesiadlem". ...pozdr... |
|
![]() |
![]() |
#15 | |
![]() |
Cytat:
Powiem tylko jedno!!! NIE JESTEM Z KUDOWY i nie wiem dlaczego mam w nazwe host Kudowa!!! TPSA mi poprostu tak przydzielilo i tyle... w/g mnie to dziwne!!
![]() |
![]() |
|
|