![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
![]() |
#1 |
Stały bywalec ;)
Data rejestracji: 16.08.2002
![]() |
Unreal 2
witam ciekawi mnie czy ktos grał w unreala 2 prawdopodabnie gierka taka sobie ale jeszcze nie grałem a w sieci niema dema.Jesli ktos grał to poprosze o ocene
|
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Gość
|
W sieci jest juz od dawna! Ja juz ja mam. Gralem, ale sie nie zachwycam. Poszukaj mojego postu: Unreal2Awakening.
|
![]() |
![]() |
#3 |
Wyjadacz ;)
Data rejestracji: 24.06.2002
![]() |
ja się zachwycałem jak mrówka ciążą na początku faktem jest że grafika jest piękna ale grywalność pozostawia wiele do życzenia no i te wymagania
mam raczej nowoczesny sprzęt ale wnerwia mnie fakt że przy 400 mb ramu co chwila mi coś doczytuje z dysku i jak się zwali na głowę trochę więcej wiary to w nie idzie pożądnie wycelowac grę odpalam na max detalach przy 1024x768 poza tym niektóre etapy są strasznie krótkie i pozbawione "duszy" nie wiem jak długa jest gra ale obawiam się że niezbyt długo w to będę grał niemniej jednak grafika mnie oszołomiła |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Guru
Data rejestracji: 17.04.2002
![]() |
ja jeszcze pobierma CD1... ;(
ale na 2cd w readme.tx jest napisane: ================================================== ====================== 1 System Requirements ================================================== ====================== 1.1 Minimum System Requirements ------------------------------- Operating System: Windows 98/Me/2000/XP Processor: Intel Pentium III or AMD Athlon 733 MHz processor Memory: 256 MByte RAM Hard Disk Space: 3 GByte free HD space CD-ROM Drive: 8x Speed Video: 32 MB NVIDIA GeForce2 MX Sound: Windows compatible sound card. NVIDIA nForce or other motherboards/soundcards containing the Dolby Digital Interactive Content Encoder required for Dolby Digital audio.* DirectX: DirectX version 8.1 (included) or higher Modem: An Internet connection is not required to play this game. However, files created with Unreal Editor may be shared and/or downloaded. An Internet connection and a 33.6 kbps or faster modem is required for sharing and downloading. 1.2 Recommended System Requirements ----------------------------------- Operating System: Windows 98/Me/2000/XP Processor: Pentium III or AMD Athlon 1.2 GHz (or higher) Memory: 384 MByte RAM (or greater) Hard Disk Space: 3 GByte free HD space Video: 64MB NVIDIA GeForce3 or ATI Radeon 8500 (or better) * Sound: Sound Blaster Audigy series sound card* DirectX: DirectX version 8.1 (included) or higher Modem: An Internet connection is not required to play this game. However, files created with Unreal Editor may be shared and/or downloaded. An Internet connection and a Cable/DSL modem is recommended for sharing and downloading. * Indicates device should be compatible with DirectX, version 8.1 or higher.
![]() |
#5 | |
Wyjadacz ;)
Data rejestracji: 04.02.2003
![]() |
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#6 |
Guru
Data rejestracji: 15.03.2002
![]() ![]() |
![]() |
#7 |
Guru
Data rejestracji: 17.04.2002
![]() |
pobrałem
zainstalowałem włączyłem i działa ! .... ale mogłoby lepiej ... czas zmienić sprzęt !
![]() |
#8 |
Bywalec
Data rejestracji: 26.01.2003
![]() |
Nuda , nuda , nuda do grywalnosci Q3 bardzo mu daleko
pobrałem zainstalowałem włączyłem odinstalowalem |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Kocham Paskudy, Świntuszę
Data rejestracji: 30.03.2002
![]() |
hmhm
khekhe przepraszam ale q3 jest gra multiplayer-only - a unreal2 - jest gra singleplayer-only... jak mozna porownywac te dwa tytuly? rozumiem - ladniejsza/brzydsza - choc to tez nonsens - q3 ma juz 3 lata... z tego co slyszalem to unreala2 za szybko sie konczy...
![]() |
![]() |
|
|