![]() |
jak mia***322;em jamnika to nie by***322; potrzebny termomert w domu - jamnik zwiniety - za zimno, jamnik do g***243;ry jajami - za ciep***322;o :D
|
Cytat:
P.S. Co za wariat sprzedał Ci te udziały? Cytat:
|
Cytat:
mi wystarczy 25%... nie ważne jakie kto ma udziały skoro lodówka jest bez dna || |
wieje wiatrak, wieje
kogut juz nie pieje bo noc spowila swiat a wiec dobowy szach i mat temperatura jest ponad norme co wplywa negatywnie na moja forme dlatego dzis piwo piąte wychylam z butelki zimne jest, cialo me spragnione, a upal jest wielki rodzina moja spi juz slodkim snem a ja zagladam mym butelkom dnem noc jest dla mnie stanem ducha tli sie z mojej fajki a dym bucha mrok i noc to kamraci jakich mam dzien jet udreka jaka znam napij sie czytelniku chlodnej gorzaly a slowa te nie beda Ciebie bolaly napisalem A.D. 29.07.06 w nocy kiedy zegar ratusza wypil pierwszą!!!! A puchacz z pobliskiej wiezy kosciola wydal kwilenie nad resztą.... |
ale jest fajnie ch***322;odno o tej godzinie :D
***347;piochy nie wiedz***261; co trac***261; :P |
Cytat:
|
to pada zupe***322;nie nie tam gdzie trzeba :P
na Mazowszu jest taka susza, ***380;e Wis***322;***281; mo***380;na na piechot***281; przej***347;***263; - metr g***322;***281;boko***347;ci w Warszawie. |
Cytat:
Już nie pamiętam ostatniego deszczu. Z 6-8 tygodni temu chyba.??? |
we Wrocku popada***322;o, ale zn***243;w upa***322; si***281; szykuje :(
|
Cytat:
Masz racje :spoko: Ja nie spie od 5 rano ;) O tej godzinie da sie jeszcze na dwor wyjsc :ysz: |
A u mnie popada***322;o ~5 rano i teraz jest przyjemnie 24*C :)
|
U mnie tez jest 24C i zachmurzone niebo, jakos nie zapowiada sie na 35C, chyba prognoza pogody nie wyszla naszym synoptykom
|
Ja do blokow wrocilem..
i zapomnialem jak sie nazywam! : X |
A no w***322;a***347;nie. Nasi synoptycy, to chyba tak znaj***261; si***281; na pogodzie, jak politycy na gospodarce...
Bardzo przyjemne 24 stopnie i spore chmury. Wreszcie da si***281; oddycha***263;! A s***261;siadka nawet stwierdzi***322;a, ***380;e jest zimno ;) |
no i co tu robic przyjechalem do pracy by sie schlodzic na serwerowni i co :D zaczello padac:spoko:
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 09:02. |