![]() |
Na temat upierdliwych stron startowych było tutaj:
http://forum.cdrinfo.pl/showthread.php?t=28938 Można też znaleźć tutaj: http://forum.infojama.pl/viewtopic.p...trona+startowa i w wielu innych miejscach. |
Cytat:
|
jesli strony nie da sie wymienic z Narzedzi IE - to stawiam na trojana, ktory sie zainstalowal w komputerku
|
Cytat:
|
Cytat:
Pozdr.8) |
Witam! dzieki za plgina, ale nestety uruchamia sie on z kazdym startem systemu i strasznie spowalnia komputer. Dzieuje wam za wszystko, zitegrowalem DAP z Mozilla, problem tkwil w przeinstalowaniu DAP.
pozdro |
Trzeba zaznaczyć opcję Revert to Selected without notification i już się nie będzie uruchamiać.
Pozdr. |
A ja mam to samo próbowałem dużo sposobów i nie działa :( a na operęnie chcę się przerzucać :ysz:
|
to ciekawe, ile osób narzeka na śmieci załapane podczas serfowania z ie?
od kiedy używam opery (brat firefox'a) nie miałem żadnych trojanów ani innych podejrzanych syfów,a tym bardziej omawianego w tym wątku przypadku przekierowania strony startowej (wiemy, że przypadek mallow'a nie jest odosobniony). to daje do myślenia... |
tak ale ja po kilku latach złapałem takiego śmiecia i chyba rzeczywiście przejdęna operę bo wkurza mnie ta strona :ysz:
|
zauważyłem też, że ie zaczyna być tak samo użyteczny jak wordpad, paint albo inny program dostarczany przez M$ z systemem.
wystarczy do podstawowych ograniczonych zadań, ale nic specjalnego nie oferuje. w efekcie zaczynamy rozglądać się za czymś lepszym. |
A ja powiem tak: IE - NIE!, OPERA - NIE!, MOZILLA - TAK!, UNIA -TAK! :D
|
wiesz, nie ma nic lepszego, jak równa konkurencja.
tak więc marzeniem moim jest zażarta walka pomiędzy w/w przeglądarkami... skorzystamy na tym wszyscy. [edit dla ubogich] odpaliłem tą stronkę, którą masz jako startową pod operką i ZEROOOOO banerków :P kurcze, jakoś dziwnie mi się dzisiaj ukłądają zdania :ysz: |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 14:51. |