![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Guru
Data rejestracji: 14.06.2002
![]() |
AGP 2, a GEFORCE 4 Ti 4200
Mam okazję kupić taką kartę, lecz mój komp posiada tylko AGP 2, a nie AGP 4. W związku z tym mam pytanie, czy karta ta będzie działać na moim sprzecie, co z napięciami itd. Pozdrawiam i czekam na odpowiedzi.
|
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Kocham Paskudy, Świntuszę
Data rejestracji: 30.03.2002
![]() |
bedzie dzialac bez problemow - tylko wolno... Ti4200 to monster predkosci, ale na agp2 wykastrowany i spokojny
mam nadzieje ze masz w miare mozny zasilacz bo te wszystkie nowe geffrocy pomimo 0.13 mikronowej technologi wciaz maja spore potrzeby energetyczne a i napisz za ile mozesz go dostac - choc nie ulega kwesti ze to dobra karta
![]() |
![]() |
#3 |
Member of Blokers.net
Data rejestracji: 24.04.2002
![]() |
Popieram Sid-a ale jeszcze płyta główna też by sie przydała lepsza bo sam miałem ta powiedzmy z prawie dolnej półki i mój GF2TI zagotował kompa i po wielu próbach okazało się że to włąsnie płyta jest winowajca niekontrolowanych zwisów.
![]() |
#4 |
Forumator
Data rejestracji: 26.02.2002
![]() |
Wyniki 3D Mark w zalwzności od AGP:
AGPx2 - 3521 AGPx4 - 6532 Róznicza jest chyba oczywista! Wyniki na płycie VIA 964AS PIII 1GHz 512MB Ram GF4 Ti4200 128MB Ram |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Wyjadacz ;)
Data rejestracji: 07.05.2002
![]() |
P4 2.0 GHz, Asus TI4200 128 DDR, Wynik w 3dMark 2001 SE to 8753 bez podkręcania
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Guru
Data rejestracji: 14.06.2002
![]() |
Dzieki za odpowiedzi, obecnie mam GF 256, który musi jeszczę trochę wytrzymać, a jak uzbieram kasę, to zmieniam kompa z P4 na pokładzie.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Komandor
Data rejestracji: 29.07.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
pozdrawiam ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Member of Blokers.net
Data rejestracji: 24.04.2002
![]() |
Ormianin - racja ja kupiłem pełnego GF2 TI a za tydzien mogłem mieć w tej samej cenie GF4 MX 440 - , ale najzabawniejsdze było jak kupiłem kiedys durona 750mhz na drugi dzień ide z kolesiem do sklepu bo tez chciał zmienic na 750mhz a w sklepie mi mówią ze juz takich nie produkują. Teraz kupiłem athlona 1333 więc może chwile nie bedzie on jeszcze zabytkiem
![]()
![]() |
#9 | |
Łaskobójca
Data rejestracji: 24.04.2001
![]() |
Cytat:
![]() ![]() a i przypomniało mi sie ![]() tryb 2x cz 4x /testowane na kt7a / nie dawał w wypadkiu gf2 w sumie zadnej róznicy poza stabilnością/ w sumie na ak35 i ak31 było tak samo / tylko ze abit trybu 2x potrzebował przy ostrym bujaniu cpu/ a jeśli chodzi o szikujące róznice w 3smark to wynikają one z konstrukcji testu bo w real grach / aktualnych/ w sumioe nie ma to aż takiego znaczenia / toć to w sumie tylko tekstury ![]() pozdro
![]() |
![]() |
|
|