Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Off topic (https://forum.cdrinfo.pl/f5/)
-   -   Urodziny dzis obchodzi - Magda (https://forum.cdrinfo.pl/f5/urodziny-dzis-obchodzi-magda-42178/)

Magda 15.11.2004 00:18

Cytat:

Napisany przez Loczek
No no chcialbym byc na miejscu malego :)

No niech to Agnieszka Z przeczyta... :klotnia:

:)

Loczek 15.11.2004 01:24

Cytat:

Napisany przez Magda

Moze nie byloby tak zle ale ... lepiej niech nie czyta :) zartowalem z tym ze chcialbym byc na miejscu malego :)

memorando 15.11.2004 06:21

Cytat:

Napisany przez Magda

ejjjj on miał na myśli że byś była wtedy loczka mamą tulila pieluszki zmieniala a agnieszkę miałby dalej:D

Magda 15.11.2004 10:07

LOCZEK, jak jesteś ciekawy to poczytaj od początku. Albo oszczędzę Ci wysiłku - mam męża. I dla mnie najlepszego na świecie. :)

P.S. Ale Turboniego też lubię ;)

EDIT: He, he... Reputka poproszę :)

memorando 15.11.2004 11:20

Cytat:

Napisany przez Magda
LOCZEK, jak jesteś ciekawy to poczytaj od początku. Albo oszczędzę Ci wysiłku - mam męża. I dla mnie najlepszego na świecie. :)

wiesz...ja mam już żonę a nie stoi nic na przeszkodzie abym powiedział kobiecie coś milego, mile zdanie nieoznacza że zdradzam żonę życzę tobie madziu wszystkiego najlepszego i nienerwuj się tak:)

legion 15.11.2004 12:21

Cytat:

Napisany przez Magda

tylko @turboniego :>

epol 15.11.2004 12:40

Cytat:

Napisany przez Magda

A nas wszystkich nie lubisz ??? :( :buu:

mr_spock 15.11.2004 12:45

Cytat:

Napisany przez memorando
wiesz...ja mam już żonę a nie stoi nic na przeszkodzie abym powiedział kobiecie coś milego, mile zdanie nieoznacza że zdradzam żonę życzę tobie madziu wszystkiego najlepszego i nienerwuj się tak:)

Juz po slubie?
A jak akcja ze zdubionym dowodem sie zakonczyla?

Magda 15.11.2004 15:55

Cytat:

Napisany przez memorando

Ale ja przecież nic złego do Ciebie nie napisałam. :) To była odpowiedź dla Loczka na jego zapytanie z priva. My memorando juz chyba mamy spięcia za soba, co? :piwo:

A co do lubienia... :) Oczywiscie, ze lubie Was wszystkich, bo mozna na Was liczyć i... juz nie bedę słodzić. Dla wszystkich :piwo: !

Maciej 15.11.2004 16:00

Magda ...fajnego masz bobaska, mój ma już 3 lata, a jeszcze niedawno też był taki mały ehhh...

Pagerus 16.11.2004 08:46

Cytat:

Napisany przez Magda
A co do lubienia... :) Oczywiscie, ze lubie Was wszystkich, bo mozna na Was liczyć i... juz nie bedę słodzić. Dla wszystkich :piwo: !

Dzięki :) Całkiem dobre to gdańskie piwo :piwo: pozdrowienia z drugiego końca Polski dla Ciebie i Twojego dziecka :)

mr_spock 16.11.2004 13:18

Cytat:

Napisany przez Pagerus
Dzięki :) Całkiem dobre to gdańskie piwo :piwo: pozdrowienia z drugiego końca Polski dla Ciebie i Twojego dziecka :)

Tez jestem z gdańsja (tak nieoficjalnie ;) ), ale nie podtrzymuje lokalnego partiotyzmu... Piwo Gdanskie smakuje jak kranowa ;) i nie zapomne jak im sie kiedys etykiety pomylily i na swieta wielkanocne sprzedawali etykiety z mikolajem... ysz

memorando 16.11.2004 13:59

Cytat:

Napisany przez Magda
Ale ja przecież nic złego do Ciebie nie napisałam. :) To była odpowiedź dla Loczka na jego zapytanie z priva. My memorando juz chyba mamy spięcia za soba, co? :piwo:

niemamy madziu spięć ja już łagodnieję to że niektórzy wkurzają mnie to wybaczam ale jednej osobie na tym forum nieodpuszczę....więc niesmutkaj jesteś super kobietą i masz super ślicznego bobaska piwo dla ciebie

Magda 16.11.2004 16:18

Cytat:

Napisany przez memorando
...ale jednej osobie na tym forum nieodpuszczę.....

Nawet wiem komu...
A ja tam nie potrafię się długo gniewać na nikogo! :)

epol 16.11.2004 17:08

Cytat:

Napisany przez memorando
...ale jednej osobie na tym forum nieodpuszczę.....

Ciekawe komu??? Przychodza mi teraz na mysl dwie osoby :)

Cytat:

Napisany przez Magda
A ja tam nie potrafię się długo gniewać na nikogo! :)

Widze ze mamy cos wspolnego :) Ja tez nie potrafie sie gniewac, obrazac itp.

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 17:10.