![]() |
Wszystkiego najlepszego :piwo:
|
zdrowie Zony!
zdrowie Kochanki! i oby nigdy sie nie spotkaly :piwo: Zdrowie Twoje :) |
Oczywiście przyłączam się do życzeń.... życzę Tobie dużo zdrowia, szczęścia zarówno dla Ciebie jak i dla rodziny :) trzymaj się.... aha...no i pieniążków życzę, oraz sukcesów w pracy :)
|
Zdrowia, pomyślności i jak najwięcej zadowolenia z dzieciaków :)
Cysterki Kilkenny, skrzynki Kilkenny i jeszcze... flaszkę Kilkenny ;) :piwo: Cytat:
|
Wszytskiego najlepszegoooooooooo Zetoxa !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :)
|
No to Zetoxa wszystkiego najlepszego :piwo: x100
|
ups, przez te hordy z podmroku ( polecam choć gdzie jest ten pier*** drow który mi zaiwanił święta utghardzką tarczę z miłymi dopałkami i gdzie mój truteń+4? gra zasysa i jestem jedną imprezke w plecy z jej powodu ;) ), ciut się "zapuściłem" z łażeniem po sieci
alles najlepszego Zetoxa pozdro poprawek :) truteń to już przeszłość, nie ma to jak morgenstern +7 z przyspieszeniem, ostrością i dopałem 1k6 od elektryki :) epicki łotrzyk+tacerz cienia rox ;) i nareszcie są odnośniki do wojny krwi /torment sie kłania/ |
No to swietuj uroczyscie, zeby bylo do nastepnych co wspominac ;) Wszystkiego najlepszego :piwo: :piwo: :piwo:
|
baaaaaaaaaaaaaardzo serdecznie dziękuję za życzenia, właśnie wróciłem z tyrki (jak mawia cana) i rozpoczynam świętowanie, Wasze zdrowie :piwo: :piwo: :piwo:
|
Wszystkiego najlepszego !!!
|
Najlepszego Zetoxa zdrowka zycze ;)
|
Niech nam zyje sto lat :jupi:
Najlepsze zyczenia :piwo: |
Rozwniez skladam serdeczne zyczenia dla Zetoxy, golnij sobie ciut piwska :)
|
:)co sie bede rozpisywal...
Sto lat :piwo: |
co ja tu będę dużo... dobrego i najlepszego Zetoxa :) :piwo:
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 18:20. |