Powrót   Forum CDRinfo.pl > Różne > Off topic

Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom.

Witaj Nieznajomy! Zaloguj się lub Zarejestruj

Zarejestrowani użytkownicy mają dostęp do dodatkowych opcji, lepszej wyszukiwarki oraz mniejszej ilości reklam. Rejestracja jest całkowicie darmowa!

Opcje związane z dyskusją Tryby wyświetlania
Prev Poprzedni post   Następny post Next
Stary 10.10.2002, 15:12   #1
Luke
Wyjadacz ;)

Data rejestracji: 05.04.2002
Luke zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
chamstwo i prosba o rade

zaczne od chamstwa:
kupilem A XP 2000+ i mam temp. 75 stopni. niby pociagnie ale gorzej bedzie latem. jako ze serwis skladal komp (a raczej modernizowal) to zazadalem wymiany wiatraczka na Titana TTC-CU5TB (slyszalem ze jest dobry) powiedzieli ze ok i zebym przyszedl we wtorek. przychodze we wtorek a ci mowia ze nie sprowadza go bo jak oni zamawiaja wentylatory to mowia ze chca 'duuuuuzeee coolery' a nie znaja nazw. ok ale zapytac w hurtowni chyba nie problem tym bardziej ze podalem im nazwe? za pierwszym razem to koles powiedzial ze taka temperatura jest ok:o jak zapytalem co bedzie latem to powiedzaial: teraz bedzie zima wiec co sie o lato martwisz? czyli typowa wymijajaca odpowiedz. dobrze ze powiedzieli ze stary 'duuuuzyyy cooler' przyjma z powrotem jak kupie sobie nowy. i mowia ze kosztuje 25 zl. a ja wiem ze jest on po 35 zl. po prostu chamstwo i proba oszustwa!!! oczywiscie bede sie klocil kiedy bede oddawal stary 'duuuuzyyy cooler' a jak sie nie zgodza na 35 zl to zobacza jakiego smrodu potrafie wokol nich narobic.

i jeszcze pytanie. czy wiatraczek czyli Titan TTC CU-5TB faktycznie jest dobry? i gdzie w necie moge go kupic, tak zeby byly rozsadne koszty wysylki? sam wiatraczek kosztuje okolo 75zl a koszty wysylki nie powinny przekroczyc 15 zl.

Moja skrzynka
Luke jest offline   Odpowiedz cytując ten post

#ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec

Data rejestracji: 29.12.2008

CDRinfo.pl is online  

Twoje uprawnienia: