![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Wyjadacz ;)
Data rejestracji: 08.04.2003
![]() |
Usluga Poslaniec co to do cholery jest ??
Yo
Czasem wyskakuja mi komunikaty majace naglowek Usluga Poslaniec. Raz sa po angielsku raz po polsku a przed chwila przyszedl po niemiecku. Wydaje sie ze trescia jest jakies ostrzezenie i w tej informacji podane jest tez moje IP. Szkoda ze nie zrobilem printscreena (nastepny raz zrobie). Wie ktos moze jaki program lub w ogole co to wywoluje ? Na poczatku myslalem ze to gadu-gadu ale przeciez ono jest po polsku a nie po niemiecku. Jak ktos ma jakis pomysl to niech napisze.
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Wyrejestrowany
Data rejestracji: 10.07.2002
![]() |
Jest to taki niby komunikator wbudowany w Windows XP nie do odinstalowania. działa z lini poleceń!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Wyjadacz ;)
![]() |
Nie do odinstalowania ? To co mam zrobic zeby wkolko nie wyskakiwaly mi te *****ne okienka. Troche mnie to wnerwia , a szczegolnie brata ktory jak ciupie w war3 to mu minimalizuje gre bo wlasnie akurat przyszedl poslaniec. Jak sie gra na ladderze to takie cos jest niedopuszczalne i musze sie jakos tego pozbyc. Jakies sugestie, moze rejestr czy cos ? Bo ja nawet nie wiem czego mam szukac
![]()
![]() |
#4 | |
Stały bywalec ;)
Data rejestracji: 24.07.2001
![]() |
Cytat:
Mój komputer-->Zarządzaj-->Aplikacje i Usługi-->Usługi-->Messenger (Posłaniec). Należy usługę zatrzymać i wyłączyć. ![]() Ostatnio zmieniany przez kondzik : 25.05.2003 o godz. 13:30 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Wyjadacz ;)
![]() |
Ok zrobilem . Dzieki za pomoc kondzik.
![]() |
#6 |
.: AT90S2313 :.
Data rejestracji: 09.09.2002
![]() |
Jeśli koleś ciągle wysyła durne komunikaty to nie zawadzi jemu trochę powysyłać. W notatniku wpisz to i zapisz plik z rozszerzeniem *.bat
Kod:
:loop net send xxx Nie wysyłaj mi więcej głupich wiadomości ! goto loop ![]() ![]() ![]()
![]() |
#7 |
HDmaniak
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 20.10.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ziele, a to ciekawe, thx, nie wiedzialem jak z tego korzystac
![]() pozdro ![]() ps - w xxx wpiszcie IP ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Łaskobójca
Data rejestracji: 24.04.2001
![]() |
pełna rozpiska usług i co z nimi można zrobić jest na http://www.blkviper.com
40 stron textu z full wyjaśnieniem po co są dane paskudy i kiedy co mozna z nimi zrobić
![]() |
#9 |
Koordynator
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 03.03.2003
![]() |
ale jak ktos chce zablokowac sobie takie cos to niech se zainstaluje ZA plus
![]() ![]()
![]() |
|
|