![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
![]() |
#1 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 19.10.2006
![]() |
usługa posłaniec windows 2000
witam w moim pierwszym poście
![]() znalażłem za pomocą szukajki już ten temat na forum POSLANIEC lecz w nim nie wyjaśniono jak wyłączyć ta cholerna usługe w oknach 2000 ![]() pomimo ze win xp i 2000 sa ze soba zblizone to jednak w win 2000 w zakładce uslugi nie widnieje usługa posłaniec próbowałem uruchomić xp-antispy lecz nie chce on działać na win 2000 wiekszość wersji działa na XP znalażłem takie które powinny chulac na XP/2000 - jednak znowu kupa. komp na którym jest zainstalowany win 2000 jest (tak mi sie wydaje ) za słaby aby pociągnąć XP jest to celeron 333 i 128MB Ramu dlatego postanowiliśmy powalczyc i wyłączyć ta usługę. należy cos tak pokombinować aby wyłączyć ją jeszcze przed włączeniem połączenia internetowego (neostarda ehhh) może ktos znalażł gdzie to siedzi w rejestrze ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() edit zapomniałem dodac ze zainstalowany jest sp4 i najnowszy autopatcher Ostatnio zmieniany przez war : 25.10.2006 o godz. 10:23 |
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz
Data rejestracji: 30.11.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
mo***380;e tak - http://support.microsoft.com/kb/330904/pl
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Nowy na forum
Data rejestracji: 19.10.2006
![]() |
Cytat:
start> uruchom > cmd i wpisujemy Kod:
net stop messenger ![]() czyli mały sukces co najlepsze w liście uruchomionych usług wreszcie pojawił sie posłaniec/messenger!!!! teraz go wyłączyłem i powinno byc ok ![]() pisze powinno bo próbowałem rozwiązac ten problem instalując tak samo win 2000 na wirtualnej maszynie teraz zobaczymy jak wypadnie konfrontacja z rzeczywistością na kompie odalonym teraz odemnie o 150 kilosów ![]() pozdrawiam |
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|