![]() |
... a ja badzIEwie usunąłem i winda hula bezproblemowo, GG i WinUpdate nie uzywam.
|
ja również nie polecam odinstalowywać IE. niech sobie bedzie, ja trzymam bo moge skana on-line zrobić np. Kasperskim. no i konnekt nie działa tak jak należy bez IE :)
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
wejść można,zalogowac można, ale przelew podpisać to uuuuuuu.....!!!!!!! :glaszcze: |
lepiej zostaw ie w spokoju
ja kiedys odinstalowalem go jakims specjalnym programem i pozniej mialem problemy poprosu zainstaluj opere i firefoxa a ie nieuzywaj |
Cytat:
ale bph juz nie |
Cytat:
|
Cytat:
do laczenia sie z bankiem bede jednak uzywal IE. dzieki za porade :piwo: |
Cytat:
Musisz zrobić obraz płyty instalacyjnej Windowsa z którego chcesz usunąć IE.Przy pomocu nlite usuniesz nie tylko IE ale np.dodasz sobie do instalki SP1+SP2 i co tylko zechcesz oczywiście w rozsądnej mierze. Jedyny kłopot to to że trzeba robić format C i instalować na nowo system ze spreparowanej płyty.Oczywiście obraz płyty po modyfikacji trzeba nagrać na CD. |
Cytat:
|
Jak się wywali IE z systemu to przestanie działać wiele programów które go wykorzystują... np. gg ;)
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Nie wiem tylko ,czemu jak strony sa szyfrowane to w FF straaasznie dlugo sie otwieraja??? W IE sie szybko otwieraja. P.S. Ja uzywam FF od nie pamietam kiedy :) Przerzucilem sie na nia od kiedy IE zaczal odmawiac posluszenstwa. |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 18:34. |