![]() |
ale ja nawet nie mam dostepu do tego folderu, nie moge wyjsc z poziomu exprolera a co dopiero modyfikowac.
|
Może pomóc coś takiego:
Opcje folderów|Widok - wyłączyć "proste udostępnianie" (jeśli włączone) Właściwości (Folderu) - Zabezpieczenia - zaawansowane|Właściciel - wybierz siebie i powinno być w porzo. Jeżeli coś nie gra to kombinuj w tym kierunku (np. Główny administrator - ten wbudowany - chyba nie może stracic uprawnień - więc jakby co, to się na niego przełącz) |
wiec tak
mam ntsf, chkdsk /f prubowalem, ale z "uruchom" - pewnie trzeba z dyskietki startowej? NSW nie mam i nawet niebardzo chce ta wszendobylska kobyle instalowac :/ |
Cytat:
|
Cytat:
ale to bylo przy facie, nie wiem jaki masz system zapisu danych. Pozdro |
Usuwanie folderu
PM8 polaczylem 2 partycje, stworzony zostal folder w ktorym znalazly sie wszystkie dane z jednej z partycji.
Cos nie wyszlo, bo do folderu nie mozna sie dostac za pomoca Drive Rescue odzyskalem dane, kopiujac je w inne miejsca ale sam folder zostal - 15 gb :[ za cholere nie da sie go wywalic, jedyny program ktory wchodzi w niego to Drive Rescue ale tam nie ma funkcji usuwania. Skan dysk nie pomaga, nie wykrywa bledow nie wiem juz co w tej sytuacji zrobic znacie jakis soft ktorym pozbede sie tego syfu? |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 23:14. |