![]() |
Cytat:
tak to jest, jak się czyta topic'i od końca ;) :) BTW Biedna Nikita... ;) :D |
ale temat postu sie szybko zmienil :) a ktos bawil sie z tym cukrem?? albo z piaskiem na kolor???
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
musi byc lekko slodzony :jezyk: :D |
A wiec odpowiadam dlaczego napisalem ten topic
1 chodzilem juz po cdrinfo juz chyba ponad 3 godz i powiem szczeze zaczynało robic sie troche nudno same problemy usterki i wady wiec postanowilem wymyśleć cos bardziej orginalnego niz nagrywara mi szwankuje konkretnie chodzilo mi o rozruszanie troche tego towarzystwa a sama nazwa forum >OFF TOPIC< muwi sama za siebie myśle ze udalo mi sie 2 Ale pewnie kazdy zastnawia sie co ztym cukrem w cukrze odpowiadam badania i ekspertyzy ktrore przeprowadzili polscy naukowcy wykazały ze polski cukier nie miesci sie w normach uni europejskiej a wrecz jest szkodliwy dla zdrowia z powodu wielkiej wydajnosci pod wzgledem pordukcji napojow wysoko wyskokowych 3 efekty uboczne na osobniki typu meskiego dzila niepozadanie podwzgledem równowagi i szybkiego zanikania szarych komorek w dyrastycznych przypadkach mozne dojsc do problemu zwrotu z organizmu osobnika cukru w cukrze pozdawiam wszystkich forumowiczow czy jako tako |
no dobra temat topiku to cukier ,szybko słodycz zeszła na slodka nikitę w miedzy czasie jakiś piasek się tam zaplątał i ktoś wszedł na linie z rozmową telefoniczną .Reasumując niewiem o co biega ???ale z cukru to ja uwielbiam ciastka^_^ ^_^
|
Cytat:
Ja tez!! Ale teraz jem tylko malo slodkie (odchudzam sie) ;p |
udalo ci sie rozruszac
|
Cytat:
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 08:36. |