![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#11 | |
Guru
Data rejestracji: 27.01.2005
![]() |
Cytat:
Ja rozumiem, że Ci, którzy zostali oszukani przez OSOBY/FIRMY handlujące na Allegro mają prawo do żalu i złości - ale nie zrzucajcie całej winy na serwis - oni tylko udostępniają narzędzia do handlu - to tak trochę jakby winić właściciela ryneczku warzywnego, że jeden ze sprzedawców sprzedał nam zgniłe ziemniaki ![]() Ja od ponad 4 lat kupuję na Allegro i w sklepach internetowych - owszem jakieś drobne problemy się zdarzały ... ale może mam szczęście, a może zazwyczaj trochę więcej myślę przed zakupem - bo jeszcze nigdy nie miałem problemu typu - że nie dostałem zakupionego towaru itd. A i nigdy nie kupowałem za pobraniem - przecież to zazwyczaj większy koszt, po drugie większe problemy przy odbiorze itd. I nikt (no prawie nikt ... niestety) nie wysyła nikomu "z łaski" - zapłacone to i ma obowiązek sprzedający wysłać - chyba logiczne ? A właśnie kupić coś na zagranicznym e-bay to miałbym stracha ... ostatnio przymierzam się do pierwszego zagranicznego zakupu w sklepie z płytami CD (pisałem o tym w innym temacie) i mimo że sklepy sprawdzone ... to nadal mam dylemat ... Sorki za taki off topic ... ale musiałem stanąć w obronie tysięcy uczciwych allegrowiczów i wielu uczciwych firm sprzedających na Allegro ... a "czarne owce" zawsze się znajdą ... oszukać mogą człowieka w każdym sklepie czy jest na ulicy za rogiem, czy gdzieś w Internecie - takie są moje doświadczenia - więc nie uogólniajmy ... Pozdrawiam ro29 |
|
![]() |
![]() |
|
|