![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
![]() |
#1 | |
Guru
Data rejestracji: 27.01.2005
![]() |
Cytat:
![]() 2. Wiem, że na zagranicznych e-bay'ach płaci się zazwyczaj zaraz po zakupie PayPal'em - może i ten system jest bezpieczny - ale po prostu jeszcze nie mam tam konta (w PayPal'u), za granicą jeszcze nic nie kupowałem ... ale może i na to przyjdzie czas ![]() 3. A co do Allegro - zgodzę się w 100 % z drugą częścią tego co napisałeś - system weryfikacji tożsamości był i jest do d... - niedługo to i dzieci od 13 roku życia będą mieć możliwość zakładania kont "za zgodą Rodziców" ... już to widzę ile zapyta o taką zgodę itd. Natomiast co do samego Allegro - ja ich nie bronię - też mam sporo zarzutów pod ich adresem - tylko, że - powtarzając to co poprzednio napisałem - nie kupujemy od Allegro tylko na Allegro - i mimo iż rzeczywiście mogli by zadbać lepiej o wiele kwestii - to jednak to nie oni są stroną - więc ja nie potrafię ich za wszystko winić - takie jest moje zdanie i tyle ... Pozdrawiam |
|
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Forumator
Data rejestracji: 11.09.2006
![]() ![]() |
Ja coraz bardziej przekonuje się do zakupów na eBayu, wczoraj zrobiłem kolejny zakup, tym razem z Anglii, no i czekamy
![]() ![]() eBay to solidna firma i nie ma chyba nic bardziej wygodnego od PayPala ![]() Podoba mi się również sprawa realizacji wysyłki, w transakcjach przeze mnie przeprowadzonych paczka wychodziła tego samego dnia, w którym zapłaciłem, żadnego ociągania przez sprzedawcę ![]() Przymierzałem się jeszcze do jednego zakupu z Niemiec, ale przesyłka 20 euro to lekkie przegięcie. Z mojego małego jak narazie doświadczenia z eBayem, najtańsza przesyłka jest z Anglii ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|